logo

Tiny House ve Karavan Arazisi Yatırımcıları Bu Fuarda Buluşuyor

Tiny House ve Karavan Arazisi Yatırımcıları Bu Fuarda Buluşuyor

Doğada yaşamak isteyenlerin 6-14 Ocak tarihlerinde buluşma noktası Karavanist 4. Karavan, Çadır ve Tinyhouse Fuarı, İstanbul Tüyap’ta başladı.

Karavanist 4. Karavan, Çadır ve Tinyhouse Fuarı, 6-14Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi‘nde ziyarete açıldı.

ARAGYD KARAVANİST 4. KARAVAN, ÇADIR VE TİNYHOUSE FUARI’NA DAMGA VURACAK

Doğada yaşamak isteyenlerin buluşma noktası olan Karavanist 4. Karavan, Çadır ve Tinyhouse Fuarı, 6-14Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuarda, karavan, çadır ve küçük evler gibi alternatif yaşam seçeneklerini tanıtan birçok firma, proje ve ürün yer alacak.

Fuarın katılımcılarından biri de ARAGYD, yani Arazi Geliştirme Yatırım Danışmanlığı. ARAGYD, 3. Hall’de bulunan standında, Çanakkale, Bodrum ve Bitez’de geliştirdiği eko-turizm yatırım projelerini tanıtacak. Bu projeler arasında, SINDAL, GÖKKÖY, BAYRAMIÇ, LAGOON ve LAGOON PARK gibi İsimlerle anılan, doğayla uyumlu, sürdürülebilir ve konforlu yaşam alanları bulunuyor. Bu projeler, doğaseverlerin hem yatırım hem de tatil yapabilecekleri fırsatlar sunuyor.

TİNYHOUSE VE KARAVAN İÇİN ARAZİ YATIRIMCILARINA FIRSAT!

ARAGYD, ayrıca, fuar ziyaretçilerine, doğada yaşamak isteyenlere yönelik hukuki danışmanlık hizmeti de verecek. Stand da, köy imarı, eko-turizm inşaat ruhsatı, tinyhouse yaşam alanları gibi konularda ayrıntılı bilgi almak mümkün olacak. ARAGYD, bu sayede, doğada yaşamak isteyenlerin karşılaşabileceği sorunları çözmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye yardımcı olmayı amaçlıyor.

ARAGYD, fuar boyunca, ziyaretçilerine ikramlar ve sürprizler de sunacak. Standı ziyaret edenler, hem yatırım hem de eğlence dolu bir deneyim yaşayacak. ARAGYD, doğada yaşamaya ilgi duyan herkesi, Karavanist 4.Karavan, Çadır ve Tinyhouse Fuarı’nda bekliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ