logo

Türk Kızılay’dan Ilgaz’da 200 Milyona Su Dolum Tesisi Yatırımı

Türk Kızılay’dan Ilgaz’da 200 Milyona Su Dolum Tesisi Yatırımı

Başkan Mehmed Öztürk ev sahipliğinde Ilgaz Belediye Başkanlığı’nda yaklaşık 200 milyon TL yatırımla Türk Kızılay Ilgaz Su İşletmesi kurulması ile ilgili protokol imzalandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz Belediyesi ile Türk Kızılay Yatırım Holding arasında Çankırı’nın ilçesi Ilgaz’da Türk Kızılay Su dolum işletmesi kurulması ile ilgili protokol imzalandı.

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde kurulması planlanan Türk Kızılay Ilgaz Su Dolum İşletmesi ile ilgili Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk’ün ev sahipliğinde Ilgaz Belediye Başkanlığı’nda protokol imza töreni düzenlendi.

Ilgaz Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen Türk Kızılay Ilgaz Su Dolum İşletmesi ile ilgili protokol imza törenine Türk Kızılay Yatırım Holding AŞ Genel Müdürü Erdal Dursun, Türk Kızılay Ev ve Ofis Satış Genel Müdürü İsmet Şahin, Türk Kızılay İçecek Genel Müdürü Metin Kul, Çankırı Kızılay Şube Başkanı Ahmet Ulusoy Katıldı.

Türk Kızılay’ın Ilgaz’da 30 dönümlük alanda yaklaşık 200 milyon TL yatırımla doğal mineralli kaynak suyu dolum tesisi kuracağı öğrenildi.

 Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk Ilgaz’da yaklaşık 200 milyon TL yatırımla kurulacak olan kaynak suyu dolum tesisi protokol imzalanması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“ILGAZ’IMIZA KURULACAK TÜRK KIZILAY SU FABRİKASI İÇİN PROTOKOLÜ İMZALADIK..

Türk Kızılay Yatırım Holding AŞ Genel Müdürü Sayın Erdal Dursun, Türk Kızılay Ev ve Ofis Satış Genel Müdürü Sayın İsmet Şahin, Türk Kızılay İçecek Genel Müdürü Sayın Metin Kul, Çankırı Kızılay Şube Başkanı Sayın Ahmet Ulusoy Bey’in katılımıyla İlçemize kurulacak su fabrikası için Protokolü imzaladık.

İlçemiz istihdamına katkı sağlayacak olan bu fabrikanın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. ILGAZ ’ımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ