logo

U 14 Şampiyonu Kayışdağı Kupasını ASKF Temsilcisi Köse’den Aldı

U 14 Şampiyonu Kayışdağı Kupasını ASKF Temsilcisi Köse’den Aldı

U 14 24.Grup’ta mücadele eden Ataşehir temsilcisi Kayışdağı Spor Dudullu Spor Sahası’nda oynadığı son maç öncesi ASFK yöneticisi Ekrem Köse’nin elinden Şampiyonluk kupasını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2.Amatör Lig U 14 24.Grup’ta mücadele eden ve son haftaya şampiyonluğu garantileyerek giren Ataşehir temsilcisi Kayışdağı Spor Dudullu Spor Sahası’nda Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’nin katıldığı törenle kupasını aldı.

Dullu Spor Sahası’nda Ataşehir Doğuşspor ile oynayacağı 2. Amatör Lig U 14 24.Grup’taki son maçı öncesi sahaya çıkan Ataşehir temsilcisi Kayışdağı Spor Başkanı Hüseyin Şahin, teknik ekip ve oyuncuları ile doğuş Spor ekibinin hazır olduğu törende şampiyon ekibe kupa Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse tarafından verildi.

2.Amatör Lig U 14 24.Grup’ta mücadele eden genç sporcularından oluşan ekibin şampiyon olduğunu, u 16’da da 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırdıklarını kaydeden Kayışdağı Spor Teknik Sorumlusu Kazım Yaman seneye daha çok çalışarak U 16’da da şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

HÜSEYİN ŞAHİN: GÜÇ KOŞULLARDA KAZANILAN BAŞARI

Kayışdağı Spor Kulübü bütün şubelerinden sorumlu Genel Koordinatör Kazım Yaman ve Yardımcı antrenörler Ahmet Şişman ve Şenol Şişik’ten oluşan teknik ekiple İstanbul 2. Amatör Lig U 14 kategorisi 24.Grup’ta mücadele eden Kayışdağı Spor ekibinin geç sporcularını kutlayan Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin, güç koşullarda kazanılan başarıya vurgu yaparak; “Biz zor şartlarda U 14’te şampiyon olduk, u 16’da da 2 puanla şampiyonluğu kaçırdık. Amaç sadece şampiyonluk değil, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Yarışmalar da ahlaki ve edebiyle olmalı. Şu anda bizim sıkıntımız tesislerde. Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyoruz. Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse, Türkiye Futbol Federasyonu As Başkanı. Aynı zamanda Ataşehir Belediye başkan yardımcısı. Kendisine amatör spora verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

ÇOCUKLARI KAZANMANIN, SOKAĞA GÖNDERMEMENİN MÜCADELESİ

Genç sporcuların 18 yaşta geldiklerinde serbest kaldığını, bu durumda da bazı tehlikelerle karşı karşıya geldiklerini kaydeden Kayışdağı Spor kulüp Başkanı Hüseyin Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’de bazı projeler üzerinde çalışıldığını, A takımı seviyesindeki 19 yaşına gelen çocukları kazanmanın, sokağa göndermemenin mücadelesinin verildiğini söyledi.

BİR ÇOCUĞU KURTARIYORSAK BAŞARI, ŞAMPİYONLUK BUDUR

İstanbul 2. Amatör Lig U 14 kategorisi 24.Grup’ta şampiyon olan genç sporcuları ve teknik ekibi ile yöneticileri kutlayan Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse, Ataşehir’e kupa kazandırdıkları için teşekkür ederek; “Son maçlarını kardeş takım Ataşehir Doğuş Spor ile yapacaklar. Bizim em büyük amacımız şampiyonluk değil; sokaktan çocukları kurtarmak. Bir çocuğu kurtarıyorsak başarı, şampiyonluk budur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ