logo

UEFA Uluslar C Ligi İkinci Maçı: Litvanya 0-6 Türkiye

UEFA Uluslar C Ligi İkinci Maçı: Litvanya 0-6 Türkiye

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ikinci maçında Vilnius’taki LFF Stadyumu’nda Litvanya ile karşılaşan A Millî Futbol Takımımız ev sahibi rakibi karşısında 6-0 galip geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ikinci maçında Litvanya‘yı deplasmanda 6-0 mağlup eden A Millî Futbol Takımımız grup liderliğini sürdürdü.

LİTVANYA 0-6 TÜRKİYE

Başkent Vilnius’taki LFF Stadyumu’nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 2 ve 14. dakikalarda Doğukan Sinik’in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarıda 56. dakikada VAR kontrolü sonrasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Serdar Dursun, 81. dakikada da farkı 4’e çıkaran golü kaydetti. Farkı daha da artıran Ay-Yıldızlılar, 89. dakikada Yunus Akgün ve 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu’nun golleriyle sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.

MİLLİLERİMİZİN ÜÇÜNCÜ MAÇI 11 HAZİRAN CUMARTESİ

Tarihte ilk kez karşılaştığı Litvanya’yı farklı mağlup eden Türkiye, bu sonuçla 10 gole ulaştığı 2. maçlar sonucunda 6 puanla zirvedeki yerini korudu. Millîlerimiz üçüncü maçını 11 Haziran Cumartesi günü Lüksemburg ile deplasmanda oynayacak.  Grubun diğer maçında ise Lüksemburg, Faroe Adaları’nı deplasmanda 1-0 yendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ