logo

Ulu Önder Atatürk’e Ataşehir’den Özlem, Minnet, Saygı ve Sevgi

Ulu Önder Atatürk’e Ataşehir’den Özlem, Minnet, Saygı ve Sevgi

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde yurt geneli ve Ataşehir’de minnet, saygı, sevgi ve özlemle anılıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’deki Atatürk’ü anma programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında düzenlenen törende Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Atatürk Anıtı‘na çelenk sundular.

Ataşehir’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninde protokolün ardından; siyasi partiler, dernekler, gaziler ve meslek odalarının da yer aldığı STK temsilcileri kurumları adına Ulu Önder Atatürk’ün anıtına çelenk sundular.

Türende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından da İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören son buldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamındaki törene, Ataşehir İlçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Garnizon Komutan Vekili İkmal Albay Volkan Aydın ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte;İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Elbeyli, Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Kudret Aslan, Ataşehir’deki kamu yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, siyasi parti ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve gazilerle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene katılan vatandaşlar, Atatürk anıtına karanfiller bırakarak saygılarını, sevgilerini ve minnet duygularını sundular.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ