logo

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE ALIYOR

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE ALIYOR

hemsire-alimiBursa Uludağ Üniversitesi 16 Eylül 2015 – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında kabul edeceği başvurularla sözleşmeli olarak 100 hemşire alımı yapacağını duyurdu.

Bursa Uludağ Üniversitesi yayınladığı yeni bir ilan ile hemşire alımı yapacağını duyurdu. Sağlık personeli olarak alım yapacak olan Uludağ Üniversitesi bu alımları ile ilgili olarak öne sürdüğü şartlar. Personeli sözleşmeli olarak alacak olan Uludağ Üniversitesi (HEMŞİRE: 100 Kişi) pozisyonlarda alım yapacaktır.

Uludağ Üniversitesi sözleşmeli hemşire alımı için başvurular 16 Eylül 2015 – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Detayları:

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE: 100 Kişi

Başvuru Tarihleri: ( 16 Eylül 2015 – 30 Eylül 2015 )

Adayların ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde istenen belgeler ve Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Biriminden temin edecekleri İş Başvuru Formu ile birlikte Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Yerleştirilen adaylar Uludağ Üniversitesi web sayfası (www.uludag.edu.tr) adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebligat mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ