logo

Ümit Özdağ Zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Ümit Özdağ Zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı Fox TV’de canlı yayınlanan İsmail Küçükkaya’nın programında Zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Ümit Özdağ, Zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ı göreve çağırdıklarını kaydetti.

“HİÇBİR GÖRÜŞME OLMADI, CUMHURBAŞKANI ADAYI MANSUR YAVAŞ”

Cumhuriyetin kurucu felsefesini benimseyen üniter yapısını tanıyan bir ismin Cumhurbaşkanı olmasını arzuladıklarını vurgulayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu tanımlamaları yaptıktan sonra, kendisi ile hiçbir görüşmelerinin de olmadığının altını çizerek Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı adayları olarak açıkladı.

ÜMİT ÖZDAĞ, MANSUR YAVAŞ’I GÖREVE DAVET ETTİ

İsmail Küçükkaya’nın Mansur Yavaş’tan gelen açıklamayı hatırlatması üzerine, açıklama öncesi hiçbir görüşmelerinin olmadığını yineleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ı göreve davet etti.

GEÇİŞİ YÖNETEBİLECEK VE HALKIN HER KESİMİNDEN OY ALABİLECEK…

Geçiş döneminde her kesimden oy alabilecek adayın önemine işaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, aday açıklamasında, “Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişin, Türkiye’nin gerilime girmeden, düzgün, parlamenter sisteme geçişini yönetebilecek ve halkın her kesiminden, hangi partiden olursa olsun oy alabilecek kişinin, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük.” Dedi.

MANSUR YAVAŞ’IN ADAY OLMAMASI DURUMUNDA KENDİ ADAYLARI

Zafer Partisi Başkanlık Divanı’ndan aldığı yetki ile Cumhurbaşkanı adayları ile ilgili olarak ilk kez açıklama yatığının altını çizen Genel Başkan Ümit Özdağ, Mansur Yavaş’ın aday olmaması durumunda  kendi adaylarının açıklanacağını ifade etti.

“ZAFER PARTİSİ’NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI MANSUR YAVAŞ’TIR”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada, “Biz Zafer Partisi olarak, milli bir vazife olduğuna inandığımız için Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı Adayı olması için göreve davet ediyoruz. Zafer Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Mansur Yavaş’tır.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ