logo

‘Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor’ devam ediyor

‘Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor’ kapsamında düzenlenen konserde; halk müziğinin önemli isimleri Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde sahne alacak.

“Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” devam ediyor

Ataşehir iki büyük ustayı ağırlamaya hazırlanıyor. “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” projesi kapsamında düzenlenen konserler serisinde bu kez halk müziğinin en önemli isimlerinden Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne alacak.
Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konser, 14 Aralık 2012 Cuma akşamı Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Halk müziğinin iki usta sanatçısı olan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Ataşehir halkına çoğu eski Anadolu türkülerinden oluşan bir repertuar seslendirecek. Ustalar kendi ifadeleriyle; performanslarını, “birlikte hatırlama çabası” olarak değerlendiriyorlar.

Ücretsiz olan etkinliğin biletleri, Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden temin edinilebilecek.

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve daha önce Kerem Görsev Trio, Fahir Atakoğlu, Bülent Ortaçgil gibi ustaların ağırlandığı “Ustalar Ataşehir’e Ses Veriyor” konserleri önümüzdeki aylarda da tüm hızıyla devam edecek.

Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu Konseri
Yer: Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu (Küçükbakkalköy Mahallesi/Ataşehir)
Tarih: 14 Aralık 2012
Saat: 20.30

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ