logo

Vahşice Katledilen Pınar Gültekin Hizan’da Toprağa Verildi

Vahşice Katledilen Pınar Gültekin Hizan’da Toprağa Verildi

Muğla’da vahşice katledildikten sonra varile konulan cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cenazesi memleketi Bitlis’in Hizan ilçesinde toprağa verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Muğla’da, 5 gündür kayıp olarak aranırken eski erkek arkadaşı tarafınca vahşice katledildikten sonra varile konulan cesedi bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cenazesi memleketi Bitlis’in Hizan ilçesinde toprağa verildi.

Memleketi Bitlis’in Hizan ilçesine getirilen üniversite öğrencisi Pınar  Gültekin’in cenazesini kadınlar omuzlamadı.

Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Gayda Köyü’ndeki mezarlıkta defnedilecek olan Pınar Gültekin’in cenazesi, getirildiği ilçe merkezindeki Merkez Camii’ne cenaze namazı kılınarak, Gayda köyünde toprağa verildi.

PINAR GÜLTEKİN VAHŞİCE KATLEDİLDİ

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Sıtkı Kocaman Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından ailesi ve yakınları tarafından Hizan’a getirildi.

Muğla’nın Ula ilçesinde kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cenazesi, Bitlis’in Hizan ilçesinde defnedildi.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cenazesi, kadınlar tarafından Hizan Bediüzzaman Ulu Camisi önüne taşındı. Burada İlçe Müftüsü Murat Demir tarafından cenaze namazının kıldırılmasının ardından Gültekin’in cenazesi, Hizan’ın Gayda köyündeki mezarlığa götürüldü.

Gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilen Gültekin’in cenaze törenine, Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Hizan Belediye Başkanı Cezail Aktaş, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Gültekin’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muğla’nın Ula ilçesinde kaybolan ve cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cenazesi, Bitlis’in Hizan ilçesinde defnedildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da kaybolmuş ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Ekiplerin çalışması sonucu Cemal Metin Avcı katil zanlısı olarak evinde gözaltına alınmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ