logo

Vali Özcan ‘Kadir Topbaş Hep Çankırılıların Yanında’

Vali Özcan ‘Kadir Topbaş Hep Çankırılıların Yanında’

feshane_kadir_topbas_vali_vahdettin_ozcanVali Vahdettin Özcan 25 milyon olan bütçeye Ankara’nın katkısıyla yapılan 125 milyon liralık yatırımlarla Çankırı’daki değişime dikkat çekti. Çankırı’da değişim var.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Uluslar arası Feshane Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nde yaptığı açkılamada, 25 milyon olan Çankırı İl bütçesine milletvekillerinin desteği ile Ankara’dan sağlanan katkılarla yapılan 125 milyon liralık yatırımlarla Çankırı’da değişime dikkat çekip; Çankırı insanı Türkiye’ye lazım olduğunu altını çizerek, bir yıl daha kalacağını söylediği Çankırı’ya hep birlikte hizmet etmekten şeref duyacaklarını söyledi.

2012 yılında Feshane’de İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın konuğu olduktan sonra ara vererek 2013’te Ankara’da tanıtım günleri düzenleyerek Ankaralılara Çankırı’yı tanıttıklarını vurgulayan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, “Şimdi yine İstanbul’a gelerek Belediye Başkanımızın, eniştemiz Sayın Kadir Topbaş’ın misafiriyiz. Yine İstanbul’dayız… Bu güzel organizasyonu taçlandıran Sayın Belediye Başkanımıza, Kadir Topbaş beye şükranlarımı sunuyorum. 20111 yılından buyana Çankırı’da görev yapmaktayım. Ne zaman aradıysak sayın belediye başkanım hep Çankırılıların yanında idi. En büyük eseride; sayın Cumhurbaşkanımızın adına yapılan, 120 dönümlük muhteşem parktır. İnşallah yakında açacağız, sayın belediye başkanımız da bize şeref verecektir” dedi.

ÇANKIRI’DAKİ DEĞİŞİM VAR  

Çankırı il bütçesinin 25 milyon lira olduğunun altını çizen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan milletvekillerinin desteği ile Ankara’dan 125 milyon liralık katkı sağlanarak yapılan yatırımlarla Çankırı’daki değişime dikkat çektiği konuşmasında; “Çankırı’daki değişim var… Size bir tek rakam vereceğim. 2013 ve 2014 yılında İl Özel İdaresi’nde ihalelerin toplamı 125 milyon liralık devam eden ve biten yatırımlarımız var. İki yıl için bu yatırımlar büyük rakamdır. Benim bütçem Çankırı’da 25 milyon… Bu demektir ki; sayın milletvekillerimizin gayreti ile Ankara’dan sağladığımız katkılarla Çankırı’ya hizmet etmekteyiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ilgaz’ı, Çerkeş’i, Atkaracalar’ı, Bayramören’i, Orta’sı, Eldivan’ı, Yapraklı’sı, Korgun’u ve Kızılırmak’ı ile Çankırı Türkiye’ye gerekli olan bir ildir. Ben başka illere hakaret etmek için söylemiyorum. Ama Çankırı ve Çankırı insanı Türkiye’ye lazımdır. Çankırı’da 4. Yılım. Bu yıl da Çankırı’dayım. Hep birlikte Çankırı’ya hizmet etmekten şeref duyacağız. Bu organizasyonda emeği geçen Zekeriya kardeşime, Vakıf başkanıma ve özelikle ilk Belediye Başkanımız Remzi beye İBB Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 4 gün sürecek bu organizasyonun Çankırılılara, İstanbul’daki Çankırılılara ve İstanbullulara hayırlar getirtmesini temenni ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ