logo

VALİLİK ‘ARAMA YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR’

VALİLİK ‘ARAMA YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR’

arama_davamİstanbul Valiliği 17 Ağustos’ta Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 gencin arama-kurtarma çalışmalarını sürdüğünü açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayıp gençlerden birinin cesedi önceki gün bulunmuştu. Valilik yaptığı basın açılaması ile kaybolan 4 gencin bulunması için, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı koordinasyonunda 1 uçak, 10 gemi, 16 bot, 2 jet-ski, 16 deniz aracı, kara araları ve 1000’in üstünde personel ile arama çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

Önceki gün İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’da 17 Ağustos’ta Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan 5 gencin arama-kurtarma çalışmalarına katılmıştı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında; “Marmara Denizi’nde kaybolan 4 gencimizin bulunması için, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı koordinasyonunda 1 uçak, 10 gemi, 16 bot, 2 jet-ski, 16 deniz aracı, onlarca kara aracı ve 1000’in üstünde personel ile yoğun bir şekilde arama çalışmalarına devam edilmektedir” deniliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ