logo

Yapı Merkezi Hak Sahipleri İle Sözleşme İmzalıyor

Yapı Merkezi Hak Sahipleri İle Sözleşme İmzalıyor

imza_yapi_merkeziYenisahra ve Barbaros mahallelerinde Kentsel Dönüşüm çalışması yürüten Yapı Merkezi,  ön anlaşma sağladığı proje alanındaki hak sahipleri ile noter sözleşmesi imzalamaya başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Barbaros ve Yenisahra’da Kentsel Dönüşüm çalışması yürüten Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Gayrimenkul Grubu, proje alanındaki hak sahipleri ile noter huzurunda sözleşme imzalamaya başladı.

imza_yapi_merkezi-

Yapı Merkezi Holding şirketleri arasında yer alan ve inşaat sektöründe dünya çapında iddialı projeler gerçekleştiren Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş., bu imzalarla Kentsel Dönüşüm çalışması yürüttüğü Yenisahra ve Barbaros sınırları içerisinde hayata geçireceği projesine yönelik önemli bir mesafe daha kat etmiş oldu.

Yapı Merkezi İnşaat AŞ. Gayrimenkul Bölümü Genel Müdürü Gökhan Us, Mali ve İdari İşler Müdürü İrfan Uslu ve Yapı Merkezi Barbaros ve Yenisahra İrtibat Ofisi Temsilcisi Ogün Salgar’ın da aralarında bulunduğu firma yetkilileri hak sahiplerine projeye yönelik bilgiler verdiler.

yapi_merkezi28

Bazı firmaların 2,5 – 3 yılda toplayamadıkları imzaları 4-5 ay içinde topladıklarının altını çizen Yapı Merkezi yetkilileri, “Yenisahra ve Barbaros mahallelerinden geçerken her tarafta Yapı Merkezi tabelaları görülüyor. Bu bizlere çok büyük bir gurur veriyor. Bunun için Yapı Merkezi’ne güvenen tüm Barbaros ve Yenisahra sakinlerine ve projede emeği geçen tüm Yapı Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” sözleri ile bölgede kısa zamanda aldıkları mesafeye dikkat çektiler.

Yapı Merkezi, İnşaat sektörüne ait haber, analiz ve verileri yayımlayan uluslararası sektör dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan ve dünyanın önde gelen 250 uluslararası müteahhitlik firmaları listesinde, 1998 yılından bu yana düzenli olarak yer almaktadır. 2014 yılında 127. sıradan listeye giren Yapı Merkezi, bu sene 16 sıra yükselerek 111. sırada yer aldı.

yapi_merkezi41yapi_merkezi43

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ