logo

Yarışmalarda Derece Alan BİLSEM Öğrencilerine Başarı Belgesi

Yarışmalarda Derece Alan BİLSEM Öğrencilerine Başarı Belgesi

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında ulusal ve uluslar arası alanlardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerini başarı belgeleri ile ödüllendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM (İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi) mezunları, velileri, öğrenci ve öğretmenleri geleneksel hale gelen 2. İftar yemeğinde bir araya geldiler.

Geleneksel 2. İftar programında bir araya gelen İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM (İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi) öğrencilerinden 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında ulusal ve uluslar arası alanlardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin başarı belgeleri okul müdürü Hülya Özyürek tarafından verildi.

Ramazan Bayramı öncesi düzenlenen iftar programında öğrenci ve velileri ile bir araya gelen İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) okul müdürü Hülya Özyürek, yaptığı açıklamada; “2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında ulusal ve uluslar arası alanlardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize başarı belgelerini verdik. Mezun olan öğrencilerimiz ve aileleri ile anılarımızı paylaştık. Geleneksel 2. İftar yemeğinde mezunlarımız öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Ramazan; paylaşmak, bereket demek… Mezun olan öğrencilerimize yeni hayatlarında başarı diliyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ