logo

YASİN GÖRGÜLÜ ‘DEMOKRASİMİZ İÇİN GENÇLER ÖNEMLİDİR’

YASİN GÖRGÜLÜ ‘DEMOKRASİMİZ İÇİN GENÇLER ÖNEMLİDİR’

ak_atasehir_genclik_yasin_gorgulu-115 Temmuz darbe girişimi ve nöbet sürecini değerlendiren Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, odak noktaları olan gençlere maddi ve manevi destek verdiklerini söyledi.

AK Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gençler olarak demokrasi nöbetlerinde üstlendikleri görevler, çalışmaları ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

YASİN GÖRGÜLÜ “ODAK NOKTAMIZ GENÇLER“

Yasin Görgülü; Ataşehir yerel medyası olarak bizleri karşınıza alıp fikir ve görüşlerimizi dikkate aldığınız için Ataşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak çok teşekkür ederim diyerek açıklamalarına şöyle devam etti.

GENÇLERE MADDİ VE MANEVİ DESTEK VERİYORak_atasehir_genclik_yasin_gorgulu-2

Görgülü; “Ataşehir Ak parti Gençlik Kolları olarak temel noktamız, gençlerimizi Kendilerine olan öz güvenlerini kazanmaları, iş hayatına atılması, eğitim hayatında başarılı olması noktasında ülkemize ve toplumumuza daha yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.  Odak noktamız tamamen gençler. Çeşitli nedenlerle bir üst okula devam edemeyenleri tespit edip okumaları için ne gerekiyorsa kendi imkânlarımız dâhilinde maddi ve manevi desteği vermeye çalışıyoruz.  Ayrıca yürütme kurulumuzda bulunan eğitimciler sayesinde de bu gençlerimize derslerinde yardımcı olmak suretiyle okulu sevmelerine destek veriyoruz.  Bu konuda İl Gençlik Kolları Başkanımız Av. Taha Ayhan yaptığı her toplantıda eğitimin önemine vurgu yapıyor.  Ne yaparsanız yapın okumayan gençlerin mutlaka okumalarını sağlamak için tüm gayretlerinizi sarf etmeye çalışın diye bizlere talimatları var. Bizimde gayret ve azimlerimiz bu noktadadır. Hatta Malezya ve Pakistan’a birer arkadaşımızı göndererek o ülkeler hakkında uzmanlaşmalarını sağladık. Yine arkadaşlarımızla oluşturduğumuz konsorsiyum ve partili büyüklerimizin desteği ile 21 öğrencimize burs imkanı sağladık” dedi.

ÜLKEMİZ VE DEMOKRASİMİZ İÇİN GENÇLER ÖNEMLİDİR

Görgülü konuşmasının devamında şunları söyledi: “15 Temmuz gecesi ülkemiz, demokrasimiz ve geleceğimiz adına çok karanlık bir geceydi. O gece başlatılan darbe teşebbüsünü yine gençlik kollarımızdan öğrendik. Gençlik Kolları üyemiz bir Avukat arkadaşımızın tesadüfen o saatlerden köprüden geçerken tankların yolu kapattığını gençlik kolları gurubuyla paylaşması ve İl Gençlik Kolları başkanımızın da gösterdiği refleksler sonucu yöneticiler olarak toplandık. Mahallelerdeki teşkilat mensuplarını parti binamızın önüne çağırdık. O gece 800 genç buraya gelerek teröristlere karşı mücadeleye hazır olduklarını gösterdi. Bu davanın lideri, Türkiye’de demokrasi adına örnek gösterilecek bir oyla seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayına çıkmasıyla birlikte insanların içerisindeki ürperti ve korku tamamen özgüvene dönerek korkusuzca tedbirleri elden bırakmadan köprülere yürüdük. Cumhurbaşkanımızın Atatürk Havalimanına ineceği bilgisi geldiğinde İlçe Başkanımız Av.M. Naim Yağcı başta olmak üzere ilçe teşkilatı olarak köprülere doğru yürüyüşe geçtik. Normalinde hiçbir güç bizi buna zorlayamaz ama üç buçuk saat yürüyerek köprüye geldik.   Oradaki emniyet güçleri bizlere lütfen buraları terk etmeyin diye telkinlerde bulunuyorlardı. Sizler olmadan bu işin üstesinden gelemeyiz diyorlardı. Şunu özelliklede belirtmek isterim. O gün hiçbir genç kardeşimin gözünde bir gram korku bile yoktu. Şu ana kadar büyüklerimiz hep şunu diyorlardı. Bu gençlik nereye gidiyor. Ne olacak bu gençlerimizin hali. Ama vatan, bayrak, millet söz konusu olduğunda gençlerimizin ne denli vakur durduğunu her kes gördü. Kalkınan toplumlarda her zaman bu kalkınmanın temel odak noktası gençler olmuştur. Kim olursa olsun çıktığı yolda gençleri arkasına alırsa büyük kazançlar sağlayacaktır. Bu anlamda hem ülkemiz için, hem demokrasimiz için gençler önemlidir” şeklinde ifade etti.

ak_atasehir_genclik_yasin_gorgulu-3

CUMHURBAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ ÖRNEKTİR

15 Temmuz gecesi ile ilgi olarak Görgülü; “Gelen talimatlar doğrultusunda herkes kendi binasının güvenliğini sağlamak adına 27 gün boyunca demokrasi nöbetleri tutuldu. Gençler olarak kendi ilçemizde bu iradeye sahip çıktık. Ak Parti Ataşehir Gençlik Kolları olarak demokrasi nöbetine katılanların güvenliğini sağlamak, olabilecek kargaşaları önlemek, gelen misafirleri karşılamak için her birimiz elimizden gelen her türlü çaba ve gayreti gösterdik. Siyasi geçmişi ve basamakları birer birer geçerek bugün Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan’ı gençler olarak kendimize örnek alıyoruz. Çünkü gençlik kollarında başlayan siyasi mücadelesi bu ülkenin cumhurbaşkanı olmasıyla noktalanmıştır. Bizler için gösterilecek en önemli ve en büyük örnektir. Dünya konjonktürüne baktığımız zaman Recep Tayyip Erdoğan gibi ikinci bir lider gösteremeyiz” diye konuştu.

İstanbulumGazetesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ