logo

Yenilenen Seçim Sonucuna Tepki!; ‘Bunu Şabanözü Hak Etti’

Yenilenen Seçim Sonucuna Tepki!; ‘Bunu Şabanözü Hak Etti’

hkÇankırı, Şabanözü seçim sonuçlarına sosyal medyada gösterilen ‘Asfalt çalışmasını durdurduk 5 yıl bekleyin’, ‘Şabanözü Hak Etti’  tepkisi ile ulusal medyada haber oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

‘Asfalt Çalışmasını Durdurduk 5 Yıl Bekleyin’

Çankırı Şabanözü’nde, 30 Mart Yerel Seçimlerine itiraz sonucu eiptal edilen ve 1 Haziran’da yenilenen seçimi MHP adayının kazanmasına tepki olarak AK Parti Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, “Asfalt Çalışmasını Durdurduk 5 Yıl Bekleyin”, ”Bunu Şabanözü Hak Etti” sözlerinin yer aldığı sosyal medyada; “Şabanözü İlçemize Bol Hizmetsiz 5 Yıl Diliyorum” sözleri ile de dilekte bulundu.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti’ye en yüksek oy veren iller arasında yer alan Çankırı’nın bir ilçesi Şabanözü’nde belediye başkanlığının bir başka partili aday tarafından kazanılmasına gösterilen bu tepki bir kısım Çankırılının tepkisini çekti.

Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde yenilenen belediye başkanlığı seçimlerini MHP adayı Mustafa Karakaya kazandı. Bunun üzerine AK Parti Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, Facebook’ta asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı ve ”Bunu Şabanözü Hak Etti Bi 5 Yıl Artık Hizmete Susarsınız Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü….!!!” diye yazdı.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Partili Ali Çapçı’nın 4 oy farkla kazandığı seçim, MHP’li aday Mustafa Karakaya’nın itirazı sonucu il seçim kurulu tarafından iptal edildi. Tekrar yapılan seçimde kazanan MHP oldu.

”ASFALT ÇALIŞMASINI DURDURUYORUZ”

Hürriyet Gazetesi’nde de yer alan Odatv’nin haberine göre, Ak Parti’nin seçimi kaybetmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı.

AK Parti Şabanözü Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Kılıç, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını durdurduklarını açıkladı.

Facebook hesabından “Şabanözü bunu hak etti” diyen Kılıç şunları yazdı:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Tarafından Şabanözü İlçesine Yapılan Asfalt Çalışması An İtibari İle Durdurulmuştur Asfalt Makineleri Ve İşçileri Ankaraya Dönüş Yapacaklar Bunu Şabanözü Hak Etti Bi 5 Yıl Artık Hizmete Susarsınız Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü….!!!”

Çankırı Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü’nde Personel olduğunu da belirten Hüseyin Kılıç, ayrıca “Şabanözü İlçemizdeki Secimi Kaybettik Şabanözü İlçemize Bol Hizmetsiz 5 Yıl Diliyorum Pişmanlık Fayda Etmez Şabanözü….!!!” mesajını da paylaştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ