logo

Yenimahalle Pir Sultan Abdal Cemevi Törenle Açıldı

Yenimahalle Pir Sultan Abdal Cemevi Törenle Açıldı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Pir Sultan Abdal Cemevi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı törenle açıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Pir Sultan Abdal Cemevi açılış törenine katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, MYK ile PM üyeleri, milletvekilleri, Ankara il başkanı ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın yer aldı.

Ankara Yenimahalle’de Pir Sultan Abdal Cemevi açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu bildirerek, “Ankara Yenimahalle’den bütün Türkiye’ye, Pir Sultan Abdal Cemevi’nin karşısından binlerce candan, ülkesini seven, namuslu, dürüst, çalışkan, haramdan, yalandan korkan bu güzel insanlardan aldığım enerji ile Türkiye’ye sesleniyorum. Korkmayın. 31 Mart’ta biz birlikte olursak, iyi insanlar birlikte olursak, dürüst insanlar birlikte olursak, çalışkan insanlar birlikte olursak, bu ülkede Cumhuriyete, Atatürk devrimlerine inanan, Atatürk ve Cumhuriyet’in kurucu kadroları ile bir sorunu olmayan, onlara husumet değil hayranlık duyan bizler birlikte olursak 31 Mart bizimdir, yarınlar bizimdir” ifadesini kullandı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Pir Sultan Abdal Cemevi açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Bugün burada hepimizin ev sahibi olan hem Yenimahalle’nin misafiri olan Alevi inancının çok kıymetli temsilcileri, onların derneklerinin, vakıflarının, onların birlikteliklerinin temsilcisi kıymetli başkanlarımız, yöneticilerimiz. Çok kıymetli muhtarım, muhtarlarım. Burada toplanmış, yüreğinde vatan, insan sevgisi olan, yüreğinde Atatürk sevgisi olan kıymetli canlar hepiniz hoş geldiniz. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Buraya CHP Genel Başkanı olarak geldim, bunu önemsiyorum. Her sene temmuz ayının başında yüreğimizde bir kor gibi yanmaya devam eden Madımak’a giderdik, bu sene de yıl dönümüne CHP Genel Başkanı olarak gidip, biraz önce anonsta söylendiği gibi orası bir utanç müzesi olana kadar, devlet mağdurlardan özür dileyene kadar, o ayıptan hepimiz bu ülkeyi, devleti kurtarana kadar bu mücadeleye sizlerle birlikte devam edeceğim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ