logo

Yılın sanatçısı Orhan Gencebay

Yılın sanatçısı Orhan Gencebay

İstanbul Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’nin düzenlediği, Kadir Çöpdemir’in sunuculuğunu yaptığı, Bakan Bağış’ın katıldığı, ‘Yılın Enleri’nde; Yılın sanatçısı Orhan Gencebay.

Yılın sanatçısı Orhan Gencebay

İstanbul Yardımlaşma ve Eğitim Derneği tarafından 4.sü düzenlenen ‘Yılın Enleri’ ödülleri sahiplerini buldu.

Kadir Çöpdemir’in sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde yılın vefa ödülüne Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) layık görüldü. Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde önceki akşam düzenlenen gecede Orhan Gencebay yılın sanatçısı seçildi.

Törene hayat arkadaşı Sevim Emre ile gelen Gencebay’a ödülünü Egemen Bağış verdi. ‘Olsa da elinde en büyük kudret verirken titreyen elden isteme’ sözünü hatırlatan Gencebay, “İnanıyorum ki bana bu ödülü titremeyen bir el verdi.” dedi. Konuşmasının ardından şiir okuyan ünlü sanatçı, izleyicilerden alkış aldı. Bağış da, “Dünyanın dört bir yanına iyiliğin, barışın, sevginin başkenti İstanbul’dan köprüler kuruyorlar.” dedi.

Yılın TV programı ödülünü ‘Kim Milyoner Olmak İster’ sunucusu Kenan Işık aldı. Yılın televizyonu ödülüne ‘TRT Haber’, TV dizisi ödülüne TRT’nin dizisi ‘Seksenler’ layık görüldü. Olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin, yılın sporcusu oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ