logo

YÖNETMEN FAİK AHMET AKINCI’DAN CHP’Lİ GENÇLERE ZİYARET

YÖNETMEN FAİK AHMET AKINCI’DAN CHP’Lİ GENÇLERE ZİYARET

Kubilay filminin yönetmeni, yapımcı ve FETÖ mağdurlarından Faik Ahmet Akıncı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu’yu ziyaret etti.

2013 yılında Sivrihisar’da katıldığı bir panelde, Fetullah Gülen’e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 3 ay hapis cezası verilen ve denetimli serbestlik yasası gereği tahliye olan Ahmet Faik Akıncı CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu’yu ve Gençlik Kolları üyelerini ziyaret etti. Akıncı, yargılama sürecinde CHP İstanbul Gençlik Kolları’nın desteğini hep arkasında hissettiğini belirterek şunları söyledi: ‘‘Gençlik Kolları’nın yaptığı açıklamalar serbest bırakılmama doğrudan etki etti. Kendilerine, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.’

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Genel Başkanı Kenan Otlu da yaptığı açıklamada, ‘‘Türkiye’nin neresinde olursa olsun haksız yargılamalarla sindirilmeye çalışılan, geleceği çalınan başta aydınlar olmak üzere tüm yurttaşlarımızın her türlü mağduriyetlerinin karşısında taraf olmaya devam edeceğiz. Açılan bu davalar siyasi davalardı. Korkutulmaya, sindirilmeye çalışan insanlar da faşizm ve diktatörlüğün karşısında boyun eğmeyen kişilerdir’’ dedi.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ