logo

Zeynep Özyılmazel ‘Bildiğinizden Farklı’ İle Tamirane Akasya sahnesine

Zeynep Özyılmazel ‘Bildiğinizden Farklı’ İle Tamirane Akasya sahnesine

Türkçe şarkıları kendine has yorumuyla bambaşka bir lezzette sunan Zeynep Özyılmazel “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Zeynep Özyılmazel, bildiğimiz ve çok sevdiğimiz şarkılara bambaşka bir lezzet kattığı “Bildiğinizden Farklı” projesiyle 12 Mayıs Cuma akşamı Tamirane Akasya misafirlerini nostaljik bir müzik ziyafetine davet ediyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 12 Mayıs Cuma akşamı eskimeyen Türkçe şarkıları kendine has yorumuyla bambaşka bir lezzette sunduğu “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Zeynep Özyılmazel yeniden Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

Profesyonel müzik hayatına, 2001 senesinde İstanbul Gelişim Orkestrası’nda vokalist olarak başlayan Zeynep Özyılmazel, 2012 yılında caz, bossanova, latin ve eski Türkçe parçalardan oluşan geniş bir repertuvar hazırladı ve kendi ekibini kurdu. Bildiğimiz ve çok sevdiğimiz şarkılara kattığı özgün vokalleri ve zengin şarkı seçkisiyle her konserinde dinleyenlerine nostaljik bir müzik ziyafeti yaşatan Zeynep Özyılmazel, tüm zarafeti ve eskimeyen Türkçe şarkıları kendine has yorumuyla bambaşka bir lezzette sunduğu “Bildiğinizden Farklı” projesiyle 12 Mayıs Cuma akşamı yeniden Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ