logo

Zeynettin Aydın ‘Memleketimize Küçükte Olsa Bir Katkı’

Zeynettin Aydın ‘Memleketimize Küçükte Olsa Bir Katkı’

ÇANDEF, 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliği destekleriyle Ilgaz Ömerli köyü mevkiinde “Ağaç Bayramı” etkinliğiyle “ÇANDEF Ormanı” oluşturmak üzere fidan dikti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), 20 Kasım Cumartesi günü Çankırı Valiliği destekleriyle Ilgaz Ömerli köyü mevkiinde düzenlediği “Ağaç Bayramı” etkinliğiyle “ÇANDEF Ormanı” oluşturuyor.

“ÇANDEF Ormanı” oluşturmak üzere Ömerli köyü mevkiinde düzenlenen “Ağaç Dikme” etkinliği sonrası Ilgaz ilçesi pazar alanında vatandaşlara “Keşkek İkramı” yapıldı.

MEMLEKETİMİZE KÜÇÜKTE OLSA BİR KATKI

“ÇANDEF olarak bir ilke imza attık, Çankırı Valiliğimizin katkılarıyla, Ilgaz ilçemiz Ömerli köyü mevkiine Fidan dikmek suretiyle bir Hatıra ormanı oluşturduk.” Diyen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, açıklamasında, “Memleketimize küçükte olsa bir katkı sağlamış olmak bizleri ziyadesiyle bahtiyar etti. Yapmış olduğumuz etkinliğin baş mimarı Çankırı Valimiz Sn. Abdullah Ayaz başta olmak üzere, Vali yardımcımız Mehmet Zahid Uzun, Ilgaz Kaymakamımız Osman Oğuz Ekşi Ilgaz Belediye Başkanımız Sn. Mehmed Öztürk, Orman Müdürümüz Utku Danış, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

FİDAN DİKME BAYRAMI HER YIL AYRI BİR İLÇEMİZDE MUTAT HALE GELECEK

Ağaç dikme etkinliğini her yıl bir başka ilçede düzenlemeyi planladıklarını kaydeden ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, “Bundan sonra her yıl ayrı bir ilçemizde mutat hale getirmeyi planladığımız fidan dikme bayramında buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.” Şeklinde konuştu.

ÇANKIRI VALİSİ ABDULLAH AYAZ DA FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNDE

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ın da katıldığı fidan dikme etkinliği ile ilgili Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz @AbdullahAyaz78, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) tarafından Ilgaz ilçemizin Ömerli köyünde oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ