logo

ADD Ataşehir ‘Ata’nın Ardından’ adlı sergi Düzenledi

ADD Ataşehir ‘Ata’nın Ardından’ adlı sergi Düzenledi

ADD Ataşehir Şubesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk resimlerinin yer aldığı sergi düzenledi.

RecepKenan/itvhaber.com

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi tarafından, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk resimlerinin yer aldığı sergi düzenlendi.

Ataşehir Metropol İstanbul AVM’de ADD Ataşehir Şubesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Genelkurmay’daki orijinalinden çoğaltılan Atatürk resimlerinin yer aldığı “Ata’nın Ardından” adlı sergi 5 – 10 Kasım arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında “Ata’nın Ardından” adlı Atatürk resimleri sergisini düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi Başkanı Zamani Oğuz Şahin, “10 Kasım Haftası dolayısıyla Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında her sene olduğu gibi; Atatürk’ün ölümünden Anıtkabir’e defnedilişine kadar çekilen resimlerin yer aldığı sergimiz var. Resimlerimiz Genelkurmaylıktan alınan orijinal resimlerdir.” Dedi.

ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Zamani Oğuz Şahin, sergi ile ilgili açıklamasında, “10 Kasım Atatürk’ü anma haftasında Ata’nın Ardından Fotoğraf Sergimize gelerek bizlere destek olan CHP Ateşehir ilçe Başkanı Sayın Celal Yalçın’a, Şişli önceki Şube Başkanı Sayın Ramazan Erbey’e, Üyemiz Emekli Amiral Sayın Abdullah Mete ve Kıymetli Eşine çok teşekkür ederiz. Tüm Dostlarımızı Fotoğraf Sergimize bekliyoruz…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ