logo

ADD Ataşehir, Ataşehirli Yerel Gazetecilerle Buluştu

ADD Ataşehir, Ataşehirli Yerel Gazetecilerle Buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kapsamında düzenlenen kahvaltılı toplantıda yerel gazeteciler ile bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kapsamında düzenlenen programla Ataşehir’deki yerel gazeteciler ile bir araya gelen Seda Demir Günel başkanlığındaki Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Ataşehir Şubesi yönetimi gazetecilerin gününü kutladı.

Gazetecilik görevinin zorluğuna dikkat çekilen, olumsuzluklarla mücadele ederek görev yapmaya çalışan yerel gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Ataşehir Şubesi Başkanı Seda Demir Günel, kongrede göreve geldiklerinden bu güne yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Önümüzdeki dönemde, burs ve yabancı dil benzeri kurs programları planları olduğunu da kaydeden Günel, burs için en az 1.000 TL hedeflediklerini, o nedenle 2. Döneme kaldığını kaydetti.

Derneğin hedeflerinin Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin devamını sağlamak ve Atatürk’ün ilkelerle yetişen gençlere destek olmak olduğunu ifade eden ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Seda Demir Günel, gazetecilere toplantının sonunda imzaladığı Atatürk içerikli ajanda hediye etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ