logo

Ak Parti Ataşehir A.Adayı Naim Yağcı, ‘Ataşehir İle Bütünleştik’

Ak Parti Ataşehir A.Adayı Naim Yağcı, ‘Ataşehir İle Bütünleştik’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na dilekçesini veren Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Naim Yağcı, basın mensupları ile bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Av.Mustafa Naim Yağcı, önceki gün Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na başvuru dilekçesini verdi.

Ataşehir’deki basın mensuplarının çalışmalarının önemine dikkat çeken Mustafa Naim Yağcı, kahvaltılı toplantıda bir araya geldiği basın mensuplarına; adaylığı açıkladığında da Ataşehir’deki basın mensupları ile çalışmayı sürdüreceğini ifade etti.

ATAŞEHİR’DE SORUMLULUK ALMAYA NİYET ETTİK”

1997’den beri Ataşehirli olduğunu, Ataşehir ile bütünleştiğini kaydeden Naim Yağcı, “Ataşehir’deyiz, Ataşehir’den gidecek halimiz yok. Ataşehir’de bir sorumluluk almaya niyet ettik” dedi.

AKŞAM YATTIĞIM YER ATAŞEHİR, SABAH KALKTIĞIM ATAŞEHİR

1997 yılından itibaren Ataşehirli olduğunu vurgulayan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Naim Yağcı,  “Benim akşam yattığım yer Ataşehir, sabah kalktığım Ataşehir… Ataşehir’de hangi vatandaşımız hangi sorununu yaşıyorsa o sorunu yaşıyoruz.” Diye konuştu.

GAZZEDE’Kİ KATLİAMDA BM’NİN SESSİZ KALMASINI ELEŞTİRDİ

İsrail’in Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu soykırım niteliğindeki katliamında Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocukların da katledildiğine dikkat çeken Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Naim Yağcı, “1989 yılı 20 Kasım’da, bundan 34 yıl önce Birleşmiş Milletler topluluğunda Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi kabul edilmiş. Yani Birleşmiş Milletler çocukları düşünmek suretiyle çocukların haklarına yönelik bir sözleşme metni hazırlamış. Birleşmiş Milletler oylamış ve kabul etmiş. Birleşmiş Milletler sözleşme gereğince çocuklar düşünülmüş olsaydı, bu konuda üzerine düşeni yapmış olsaydı; ben inanıyorum ki bugün oradaki çocukların katliamını bırakın, oradaki çocukların bir tanesinin dahi burnunun kanamazdı.” Dedi.

GAZZE’DE 7 EKİM’DEN BU GÜNE SAATTE 5 ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNE GÖZ YUMULDU

Dünyanın Gazze’deki savaşta iki yüzlülüğünü seyrettiğini ifade eden Mustafa Naim Yağcı,  Filistin’deki savaşta 7 Ekim’den bu güne saatte 5 çocuğun ölümüne yine göz yumulduğunu kaydetti.

GÖREVLERE TALİP OLAN ARKADAŞLARIMIZ ADAY OLMAYA BAŞLADI

Ak Parti’de Belediye başkan adaylarının belirleme sürecinin başladığını, aday adaylık başvurusunu yaptığını kaydeden Mustafa Naim Yağcı,  “Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Şehirleri yönetmeye aday belediye başkan adaylıkları ve meclis üyelikleri noktasında kendisini bu manada yetkin, hizmet aşkıyla bu görevlere talip olan arkadaşlarımız aday olmaya başladılar.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE EMEK VEREN BASIN MENSUPLARIMIZLA KAMUOYUYLA PAYLAŞTIM

Bundan önceki yerel seçimlerde 3 belediye başkan adayıyla çalıştığını, aday adaylıktan adaylığa evrilme sürecinin bir ay sonra belli olacağını kaydeden Mustafa Naim Yağcı, adaylık sürecinde Ataşehir’de emek veren basın mensuplarımıza duyduğum saygı dolayısıyla, gelişmeleri sizin aracılığınıza Ataşehir kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı duydum. Bundan sonraki süreçlerde Elbette yine İnşallah bir araya geliriz. Nasip olur aday adaylık sürecimiz adaylığı evrilirse, o gün Ataşehir ile ilgili hayallerimizi, hülyalarımızı, projelerimizi hedeflerimizi de ayrıntılarıyla sizi değerli basın mensupları aracılığıyla Ataşehirlimizle paylaşmış oluruz.”

www.itvhaber.com adına Recep Kenan’ın aralarında olduğu basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Naim Yağcı, açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi:

2004’TE KADIKÖY’DE, 2009’DE KURULUŞLA ATAŞEHİR’DE SİYASETE BAŞLADIM

“Benim siz değerli basın mensuplarıyla tanışıklığımız üç beş yıla değil Ataşehir’in kuruluşuna dayanıyor. Ben 2004 yılında Kadıköy’de siyasete başladım. 2009 yılındaki kongrede Ataşehir ilçe başkan yardımcısı olarak bizden önceki İlçe Başkanlığı yönetiminde ilçe başkanı yardımcılığıyla Ataşehir’de siyasete  başladım. O süreçten bu yana siz basın olarak bizi takip ediyor, yakından da tanıyorsunuz. İlçe başkan yardımcılığı görevi sonrasında Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini bize tebliğ ettiler.”

ATAŞEHİR VE BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV

Ataşehir’de ilçe başkanlığı görevini devraldığını, 5 yıl kadar da ilçe başkanlığı görevini yaptığını, 2019 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediyesi Üyesi olarak göreve başladığını, o günden bu yana da AK Parti Ataşehir Belediye Meclisi grup başkan vekilliği görevini yerine getirmeye gayret ettiğini, belediye meclisinde hukuk komisyon üyesi de olduğunu kaydeden Mustafa Naim Yağcı, İstanbul Büyükşehir Meclis üyesi ve İBB meclisinde de Hukuk Komisyonu Başkanı vekili olarak göreve devam ettiğini belirtti.

ATAŞEHİR’İN DERDİYLE DERTLENMEYE ÇÖZÜM ÜRETMEYE GAYRET ETTİK

 Ataşehir kuruluşundan bu yana bütünüyle kesintisiz bir şekilde Ataşehir’de siyasetin içerisinde olduğunu ifade eden Naim Yağcı, Ataşehir’in derdiyle dertlenmeye, bir taraftan partimizi en iyi şekilde temsil etmeye, diğer taraftan da Ataşehirimizin hukukunu Ataşehirlimizin taleplerini, vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmeye, çözüm üretmeye gayret ettik. Tabii sadece siyasetten burada bulunmadık. 1997 yılında Ataşehir ile temasımız oldu. 1992 yılında Ben İstanbul’a Kadıköy’e geldim. Sonrasında memuriyet hayatımız başladı. Aile şirket kurduk ve o günden bu yana Ataşehir’de hem esnaf olarak, sonrasında icra ettiğim kendi mesleğim avukatlığı ortaklarımla beraber Ataşehir’de icra ediyoruz. Benim akşam yattığım yer Ataşehir, sabah kalktığım Ataşehir… Ataşehir’de hangi vatandaşımız hangi sorununu yaşıyorsa o sorunu yaşıyoruz. Hangi mutluluğu paylaşıyorsa o mutluluğu paylaşıyoruz.” Dedi.

ATAŞEHİR’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI NİYETİMİZİ ORTAYA KOYDUK

Ataşehir’e Ataşehir’den aldığımız enerjiyi değerlendirdiğimizde bugüne kadarki vazifelerimiz, Ataşehir yapmış olduğumuz hizmet neticesinde ve arkadaşlarımızla, meclis grubumuzda, teşkilatlarımızda; aklına güvendiğimiz büyüklerimizle, kanaat önderlerimizle değerlendirmeler neticesinde de bu dönemde Ataşehir’de belediye başkan aday adaylığı ile ilgili bir niyetimizi ortaya koyduk. Bu da makul karşılandı.

ATAŞEHİR’DEYİZ, ATAŞEHİR’DEN GİDECEK HALİMİZ YOK

“Biz Ataşehir’in hemen her sorununu, neredeyse her sokağına kadar bilen, her yapısını olabildiğince tanıyan; siyasi partilerin yapısından tutunda, STK yapılarını varıncaya kadar, okullarından camilerinden, sosyal hayatından, dokusundan, demografisine hakimiz. Ataşehir ile bütünleşmiş hissediyorum kendimi. Ataşehir’deyiz, Ataşehir’den gidecek halimiz yok. Ataşehir’de bir sorumluluk almaya niyet ettik.”

TEŞKİLATIMIZIN MANEVİ DESTEĞİYLE DİLEKÇEMİ VERDİM

“Ak Partimizden Ataşehir’e güçlü bir şekilde hizmet etmek gayretiyle ve niyetiyle adaylık müracaatımı Ataşehir’in kuruluşundan bu yana bütün teşkilat mensuplarımızın, arkadaşlarımızın manevi gücünü arkamda hissederek, başvuru dilekçemi ilçe başkanımıza verdim.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ