logo

Ak Parti Yenisahra’da 3 Bin Kişiye İftar Verdi

Ak Parti Yenisahra’da 3 Bin Kişiye İftar Verdi

ak_atasehir-yenisahra-iftarAk Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İBB’nin desteğiyle verdiği Ramazan ayı sokak iftarları kapsamında Yenisahra Mahallesi’nde 3 binin üzerinde kişinin katıldığı iftar düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın desteği ile Av. Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Yenisahra Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına ilçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın yanı sıra, İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu, Ak Parti Ataşehir İlçe SKM Başkanlığı da yapan Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı, başkan yardımcıları; Selami kaplan, Yusuf Dereci, Adem Topal  ve Osman Ünal ile Murat Özcan’ın da aralarında bulunduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Yenisahra Mahalle Başkanı Mustafa Çamyar ile mahalle teşkilat üyeleri, Yenisahra Mahalle Muhtarı Sadettin Kahraman ile Yenisahra Mahallesi sakinleri katıldı.

Ak_parti_yenisahra_iftar (1)

Her yıl olduğu gibi İBB’nin Ataşehir’in mahallelerinde bu yıl da düzenlediğini vurgulayan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim yağcı, gelenekselleşen iftar programlarından bir tanesinin de Yenisahra Mahallesi’nde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ak_parti_yenisahra_iftar (47)

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Naim Yağcı Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a Ataşehir’deki iftar programları ile ilgili yaptığı özel açıklamada; “Her yıl bir arada iftar yapma imkanı bulamayan komşularımız sokakta, aynı sofra etrafında toplanıyor. Her akşam 2 bin, 3 bin kişi her akşam mahallelerde vatandaşlarımızı bir araya getiriyoruz. Türkiye’ni her tarafından rengine, cinsiyetine, dinine ırkına bakmadan; vatandaşlarımızla iftar masası etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan zaten, kardeşlik, paylaşma, yardımlaşma, dayanışma ayıdır. Bu bağlamda da; Ramazan’ı en iyi şekilde idrak etmeye gayret ediyoruz. Bu imkanı Ataşehir’e sağlayan büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Bey ve ekibine teşekkür ediyoruz. Her akşam arkadaşlarımız Ataşehir’in muhtelif yerlerinde bu hizmeti sergiliyorlar. Her akşam İBB’den bir daire başkanı bizlerle beraber oluyor. Bu akşam da Raylı Sistemler Daire Başkanı Dursun Balcıoğlu Bey bizlerle beraber. Önemli bir hizmet… Bu hizmeti devam ettireceğiz. Bizim mücadelemiz her daim milletimizin yanında olmak” dedi.

Ak_parti_yenisahra_iftar (13)Ak_parti_yenisahra_iftar (19)Ak_parti_yenisahra_iftar (35)Ak_parti_yenisahra_iftar (40)Ak_parti_yenisahra_iftar (52)

Ak Parti Yenisahra,İftar, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Naim Yağcı

Ak Parti Yenisahra,İftar, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, Naim Yağcı

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ