logo

Ak Parti’den Ataşehir’de Başkanlığa 15 Aday

Ak Parti’den Ataşehir’de Başkanlığa 15 Aday

1 Kasım Cuma akşamı sona eren Ataşehir Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda Ak Parti Ataşehir Parti İlçe Başkanlığı’na 15 aday adaylığı başvuru dilekçesi verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başvurunun son günü olan 1 Kasım Cuma günü İlçe Başkanı Nimetullah Topu’nun İl Başkanlığı’ndaki İlçe Başkanları Toplantısı’na katılması nedeni ile başvurular Ataşehir Ak Parti İlçe Teşkilatı SKM Başkanı Civan Gündoğdu’ya verildi.

SKM Başkanı Civan Gündoğdu; Ak Parti İlçe Başkanı  Nimetullah Topu’nun İlçe Başkanları Toplantısı için İstanbul İl Başkanlığı’nda olduğunu, Başkanlık adına dilekçeyi aldığını ifade edip, İlker Alkun’un adaylığının partileri için hayırlı olmasını diledi.  Şu ana kadar başkan adaylığı için 15 başvuru olduğunu bu sayının artabileceğini söyleyen SKM Başkanı Civan Gündoğdu başvuruların; sahadan, teşkilat içerisinden, bölgedeki STK’lar, derneklerden geldiğini, dışarıdan başvuru gelmediğini Adaylığın Aralık ayında belli olmasını beklediğini söyledi. Bir ay daha uzatılan belediye Meclis Adaylığı başvurularında ise sayının 70’i geçtiğini söyleyen SKM Başkanı Civan Gündoğdu, bu sayının da yüzü bulmasını ve adayların da Şubat’ta açıklanmasının beklendiğini söyledi.

İlçe Başkanları Toplantısı için İstanbul İl Başkanlığı’nda olan Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu Ataşehir’e dönünce İlçe Başkanlığı’na istifasını verdikten sonra; son akşam, başvurunun son dakikalarında dilekçesini vererek adaylık başvurusunu yaptı.

İLÇE BAŞKANI, VEKALETEN MUSTAFA NAİM YAĞCI

Belediye Başkan aday adaylığı için başvurmak üzere Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Nimetullah Topu’dan boşalan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Başkan Yardımcısı Mustafa Naim Yağcı Vekalet edecek.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuranların listesi;

ABDULKADİR CEBECİOĞLU
MUHARREM ÖDEMİŞ
OSMAN ARIKAN
EROL İBRAHİMAĞAOĞLU
NECDET DURSUN
TEVFİK TÜREL
ZEYYAT GÜMÜŞ
GÜRBÜZ KAYA
MÜMTAZ FATİH TOĞAY
ALİCAN TAŞCI
SADİ ÖZATA
NİMETULLAH TOPU
MUHTEREM MEMİŞ
İLKER ALKUN

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ