logo

Akaryakıt Ürünlerine Uygulanan Zamda 2 Lira Eşiği Aşıldı

Akaryakıt Ürünlerine Uygulanan Zamda 2 Lira Eşiği Aşıldı

Uluslar arası enerji fiyatları ve döviz kurlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarında rekor artış yaşanırken neredeyse her gün gelen zamlarda 2 lira eşiği de aşıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son olarak gece yarısından itibaren akaryakıt ürünlerinden pompada litre satış fiyatı benzinde 2 lira 18 kuruş, otogaz 55 kuruş zamlandı.

BENZİNE 2 LİRA 18 KURUŞ ZAM

 Gece yarısından itibaren uygulanan 2 lira 18 kuruş zamla birlikte benzinin litre satış fiyatı olarak İstanbul’da 28,41 TL’ye, Ankara’da 28,52 TL’ye, İzmir’de 28,53 TL’ye yükseldi.

OTOGAZIN LİTRE SATIŞ FİYATI DA ARTTI

İller, ilçeler ve bayiler arasında belirgin farklılık gösterebilen otogazın litre satış fiyatı ise İstanbul’da yaklaşık olarak 12,40 TL’ye yükseldi.

ÖNCEKİ GÜN MOTORİNİN LİTREDE 2 TL’YE YAKIN ZAM GELMİŞTİ

Akaryakıt ürünlerine yapılan artışla önceki gün de motorinin litre fiyatı 1 lira 95 kuruş zamlanmıştı. Motorinin litre fiyatı ise İstanbul’da 27,81 TL’ye, Ankara’da 27,92 TL’ye, İzmir’de 27,93 TL’ye yükselmişti.

MOTORİNE TEKRAR ZAM GELEBİLİR

Sektör temsilcileri, döviz kurları ve petrol fiyatlarında düşüş olmaması durumunda akaryakıt ürünlerinde artışın devam edeceği, 13 Haziran Pazartesi gecesi motorine tekrar zam gelebileceğini kaydediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ