logo

Ali Coşkun, ‘Seçimi Alabileceğime Yüzde Yüz İnanıyorum’

Ali Coşkun, ‘Seçimi Alabileceğime Yüzde Yüz İnanıyorum’

Ataşehir’de de ittifaksız bir seçim yapılacağını ifade eden İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, seçimi alabileceğine yüzde yüz inanıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Seçimi alabileceğine yüzde yüz inandığını kaydeden İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun,  “Ben kendimi tanıyorum. Ataşehir‘i tanıyorum. Ataşehirli olduğum için seçmenlerin bana karşı duyarlı olacağına inanıyorum. Bu nedenle seçimi alabileceğime yüzde yüz inanıyorum.” dedi.

ŞEFFAF BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Seçim çalışmaları hazırlığı yapan İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, basın mensupları ile bir araya geldiği tanışma toplantısında şeffaf bir Belediye Başkanı olacağını; Ali başkan, Ali kardeş, Ali abi olarak Ataşehir’de olacağını söyledi.

ATAŞEHİR’DE DE İTTİFAKSIZ BİR SEÇİM YAPILACAK

Genel merkezin ittifak olmadan tek başına Türkiye genelinde seçime gidileceğini açıkladığını hatırlatan Ali Coşkun, dolayısıyla Ataşehir’de de ittifaksız bir seçim yapılacağını ifade etti.

BORA YÖRÜKOĞLU: ATAŞEHİR’DE GÜZEL BİR SEÇİM SÜRECİ YÜRÜTECEĞİZ

Genel Başkan Meral Akşener tarafından yapılan adaylık açıklaması ile Ali başkan ile birlikte çalışmaya başladıklarını kaydeden  İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, toplantının açılışındaki konuşmasında, İstanbul’un ilk açıklanan belediye başkan adayları arasında Ataşehir Belediye Başkan adayının olduğunu kaydederek; Ataşehir’de güzel bir seçim süreci yürüteceklerini, bu sürecin başlangıcında da basın mensupları ile bir araya gelmek istediklerini söyledi.

ATAŞEHİR’İ İSTANBUL’UN EN ÖNEMLİ İLÇESİ HALİNE GETİRECEĞİM

Ali Coşkun “Ataşehir’i İstanbul’un en önemli ilçesi haline getireceğim. Bütün enerjimi Ataşehir’i iyi bir noktaya getirmek için Sarf edeceğim. Ataşehir’in yapısı gereği ulaşım büyük bir sıkıntı. Ataşehir’in bir mahallesinden diğer mahallesine geçerken araç bulmak zor.”

ATAŞEHİR’DE YAPILABİLECEKLER İLERİDEKİ TOPLANTILARDA

Toplantıyı tanışma buluşması olarak planladıklarını kaydeden iyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir için neler yapılabileceğini ileride yapılacak toplantılarda dile getireceğini söyledi.

ATAŞEHİR’İ DAHA YAŞANABİLİR BİR HALE GETİRMEK İÇİN BURADAYIZ

İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada; “Ataşehir’e hizmet için buradayız. Ataşehir’i daha yaşanabilir bir hale getirmek için buradayız. Biz Ataşehir’e, sizlerle birlikte hizmet etmek için buradayız. Aynı çatı altında sevincimizi ve hizmetimizi paylaşmak için bir arada olacağız. Burayı daha yaşanabilir hale getirmek için buradayız. Ataşehir’in sorunları ile ilgili hazırlık var ama yapılabilirlik üzerine vaatler verilecek.” İfadelerine yer verdi.

ATAŞEHİR İÇİN HARCANACAK PARA ATAŞEHİR’DE KALMALI

“Başkanlığım süreci içinde dış hizmetlerin tamamını Ataşehir’den almak düşüncemiz var” diye konuşan  İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, www.itvhaber.com’u temsilen Recep Kenan’ın da aralarında olduğu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Biz Ataşehir’in kalkınması için burada olan her şeyin burada kalması adına, devlet ihale kanunlarına aykırı olmamak kaydıyla; alımların Ataşehir içinden yapılması için çaba sarf edeceğiz. Ataşehir için harcanacak para Ataşehir’de kalmalı. Ve; dışarıdan buraya ne kadar bütçe sokabiliriz? Bunu planlamak içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız.” Dedi.

UZUN ZAMANDIR ATAŞEHİR’DE YAŞIYORUM, ÇOCUKLARIM BURADA BÜYÜDÜ

Uzun zamandır Ataşehir’de yaşadığını, çocuklarının Ataşehir’de büyüdüğünü ifade eden İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, açıklamasında, “Uzun zamandır burada yaşıyorum, İçerenköy’de, Barbaros’ta yaşadım. Çocuklarım burada büyüdü. Kreşe, anaokulunu, ilk ve ortaokulu burada okul u burada okudular. Ben Ataşehir’i bütün mahalleleriyle beraber biliyorum. Hemen hemen girmediğim sokak yok diyebilirim Ataşehir’de… O yüzden Ataşehir’in neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum.” İfadelerine yer verdi.

ALİ COŞKUN: SEÇİMİ ALABİLECEĞİME YÜZDE YÜZ İNANIYORUM

Yerel seçimlerde tercihin projelerle ve kişilerle alakalı olduğunu kaydeden İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun,  “Ben kendimi tanıyorum. Ataşehir’i tanıyorum. Ataşehirli olduğum için seçmenlerin bana karşı duyarlı olacağına inanıyorum. Bu nedenle seçimi alabileceğime yüzde yüz inanıyorum.” dedi.

Ataşehir’e hizmet için buradayız. Ataşehir’i daha yaşanabilir bir hale getirmek için buradayız. Başkanlığım süreci içinde dış hizmetlerin Ataşehir’in kalkınması için; burada olan her şeyin burada kalması için, belediye İçindeki bütün alımların ihale kanunlarına aykırı olmamak kaydıyla Ataşehir’den yapılması için çaba sarf edeceğim. Öncelik hakkı Ataşehir’in. Ataşehir’de harcanacaklar Ataşehir’de kalmalı ve dışarıdan ne kadar içe sokabiliriz bunu planlıyoruz. bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız uzun yıllardır burada yaşıyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ