logo

Ataması Yapılan Abdullah Der Ataşehir’deki Görevine Döndü

Ataması Yapılan Abdullah Der Ataşehir’deki Görevine Döndü

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yaparken YSK’nın 31 Mart Yerel Seçimler koşulları gereği istifa eden, Ataşehir Belediye Meclis Üyeliğine tekrar seçilen Abdullah Der geri döndü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Abdullah Der, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın seçim mevzuatı gereği idarecilik görevinden istifa etmişti. Yaşadığı sağlık sorununa bağlı olarak tedavi süreci yaşayan Abdullah Der’in seçim sonrası beklenen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine dönüşü gerçekleşememişti.

31 Mart Yerel Seçimi sonrası yaşadığı sağlık sorununu atlatan Abdullah Der, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geri döndü. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından ataması gerçekleştirilen Abdullah Der belediyedeki görevine başladı.

Görevlendirme yazısını yazan ve imzalayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından ataması gerçekleştirilen Abdullah Der belediyedeki görevine geri döndü.

Makamında ziyaret eden Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com okurlarına özel açıklama yapan Abdulllah Der, geçirdiği sağlık sıkıntısı sonrası belediyedeki görevine dönüşü ile ilgili, “Sağlık sakıntısı ve bir seçim geçirdik. Ataşehir’in seçimi Ataşehirli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin artarak devamını diliyorum. İnşallah yeni dönemde daha güzel hizmetlere imza atacağız Ataşehir Belediye Başkanlığı olarak. Belediye olarak daha güzel hizmetlere yapacağımızı düşünüyorum.” İfadelerine yer verdi.

Aynı düşüncelerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de geçerli olduğunun altını çizen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, İBB Başkanlığı ile ilgili açıklamasında da, “Temennimiz ve niyetimiz bu.” İfadesini kullandı.

Öte yandan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine geri dönen Abdullah Der’i ziyaret eden Ataşehirliler geçmiş olsun dileklerini iletirken ger döndüğü görevi için tebrik ederek hayırlı olması dileğinde bulunuyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ