logo

Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grubu İlk Toplantısını Yaptı

Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grubu İlk Toplantısını Yaptı

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel başkanlığında Ataşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesi, CHP Grubu ilk toplantısını yaparak Grup Başkanvekilini seçti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grubu CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın başkanlığında, Ataşehir Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Onursal Adıgzel’in katılımı ile toplandı.

Ataşehir Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen grup toplantısında Ataşehir Belediye Meclisi CHP grup Başkanvekili belirlendi. Ataşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili olarak Birkan Birol Yıldız seçildi. CHP grup Başkanvekili olarak seçilen Birkan Birol Yıldız geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediye başkan Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Ataşehir Belediye Meclisi CHP grup toplantısında 4. Dönem meclis üyesi seçilen CHP’li üyeler bir araya gelerek Meclisin işleyişi hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ataşehir Belediye Meclisi Doğal Başkanı Ataşehir Belediye Başkanı olurken, Meclis CHP Grup Başkanı ise CHP İlçe Başkanı görevini yürütüyor. Bu iki grubun toplantılarını seçilen vekiller yönetebiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ