logo

Ataşehir İçerenköy Merkez Camii’nde Şehitlere Mevlit

Ataşehir İçerenköy Merkez Camii’nde Şehitlere Mevlit

Battal _ KaymakamAtaşehir Güvercin Sevenler Derneği, İçerenköy Merkez Camii’nde Cuma namazı sonrası şehitler için Mevlit okutup gazilerin de katıldığı yemek verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Merkez Camii’nde okunan Mevlide Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Belediye Meclis üyeleri Metin İnce, Tarkan Akan Buztaş, Mustafa Çatak, İçerenköy Muhtarı Ayhan Öztürk, Küçükkbakkalköy Muhtarı Yusuf Altay, gaziler ve Ataşehirliler katıldı. Battal İlgezdi Gönüllüleri Derneği’nin de desteklediği organizasyonda, İçerenköy Merkez Camii’de okunan Mevlit sonrası şehit ve gaziler adına yemek verildi.

Şehitlere mevlit ve yemek organizasyonunu yapan Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman; “Şehitlerimizin ruhuna mevlit okutmak istedik. Şehitlerimiz olmasaydı bizler de olmazdık. Şehitlerimize ve aazilerimize çok şey borçluyuz. Babamın dedesi de Çanakkale şehidi.  Bizim onlara yaptığımız okyanusta bir kum tanesi. Şehitlerimizin ruhuna gitsin” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ