logo

Ataşehir Kent Konseyi Gençlerle Buluşuyor

Ataşehir Kent Konseyi Gençlerle Buluşuyor

Ataşehir Kent Konseyi Ataşehirli gençlerle kenti, geleceği, yaşamları, sorunlarını tartışma ve çözüm öneriler içeren projelerin hayata geçirebileceği gençlik platformu oluşturuyor.

8 Eylül Çarşamba günü saat 18.00 de Deniz Gezmiş Parkı‘nda gençlerle bir araya gelecek olan Ataşehir Kent Konseyi;  Ataşehirli gençlerle tanışmak, kente, geleceğe, kendi yaşamlarına, sorunlarına ilişkin  tartışmak, önerilerini, projelerini almak ve projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Düzenli bir periyodla toplanacak Gençlik Forumu aynı zamanda Ataşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinin temelini ve dinamiğini oluşturacak.

Ataşehir Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada, “Ataşehir’in, gençlerin soluk alabildiği ve geleceklerini güvende hissettikleri bir kent olabilmesi için projeleri birlikte tasarlayıp, önerilerini birlikte hayata geçirebildiğimiz bir gençlik platformu oluşturmayı hedefliyoruz. Kendisi ve gelecek için, Ataşehir için sözü ve düşüncesi olan tüm gençleri Ataşehir Kent Konseyi Gençlik Forumuna bekliyoruz.” İfadeleri yer aldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ