logo

Ataşehir Muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

Ataşehir Muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde demokrasinin mihenk taşı, devletin yereldeki temsilcisi muhtarların günü Ataşehir mahalle muhtarlarının katılımıyla kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de “19 Ekim Muhtarlar Günü” Ataşehirli muhtarların katılımı ile düzenlenen Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma programıyla kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen törende Ali Rıza Saraçoğlu başkanlığındaki Ataşehir Muhtarlar Derneği tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

Ali Rıza Saraçoğlu başkanlığındaki Ataşehir Muhtarları tören sonrasında Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

Ataşehirli muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ataşehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek, muhtarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve Muhtarlık İşleri Müdürü Zeynep Çetinkaya ile görüştüler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye muhtarlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, “Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören ve Demokrasimizin temel taşlarından olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ