logo

Ataşehir’de Çankırılı Yerel Seçim Adayları ile STK temsilcileri Buluştu  

Ataşehir’de Çankırılı Yerel Seçim Adayları ile STK temsilcileri Buluştu  

Ataşehir’de ilçe ve mahalle yönetiminde yer almak üzere, yerel seçim adaylığında adı geçen isimler ile Çankırılı STK temsilcileri ve kanaat önderleri buluştu.  

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’de yaşayan Çankırlıları ilçede ve mahallelerde temsil etmek için yola çıkan, yerel seçimlerde aday olacak Belediye Meclis üyesi aday adayları ile muhtar adayları; Ataşehirli STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Küçükbakkalköy’de gerçekleşen 31 Mart 2024 yerel seçiminde aday olmak için yola çıkan Meclis üyesi aday adayları ve muhtar adaylarının STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile buluşmasına Çankırı Konfederasyonu Başkanı Kaptan Mustafa Can da katıldı.

İKİ KOMŞU İLİN DAYANIŞMASI SEÇİMİ ETKİLER

Bölgede, aynı kültürden komşu iller olan Kastamonulular ile Çankırılıların dayanışmasının seçim sonuçları üzerindeki etkisine işaret eden Çankırı Konfederasyonu Başkanı Kaptan Mustafa Can, her iki ile mensup Ataşehirlilerin, bölge siyasilerinin aday oldukları yerde birbirlerini desteklemesi gerektiğini kaydetti.

YÖNETİMDE, MEMLEKET YÖNETİLİRKEN DE ÇANKIRILILAR OLMALI

Türkiye’nin en vatansever insanları arasında olan Çankırılıların daha yükseklere aday olmaları gerektiğini vurgulayan Kaptan Mustafa Can, “Ülkemiz savaşa girse önde gidecek insanlar olarak yönetimde, memleket yönetilirken de Çankırılılar yer almalıdır.” Dedi.  

Ataşehir Belediye Meclisi Çankırılı üyesi Ertuğrul Baysal öncülüğünde İsmail Açıkgöz başkanlığındaki Ataşehir Çankırılılar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya Çankırı Konfederasyonu Başkanı Kaptan Mustafa Can, önceki dönem Ak Parti yöneticisi ve Çankırılı İş İnsanı Sinan Ayrancı, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akçay ile birlikte; İBB ve Ataşehir Belediye meclis üyesi Fatih Kayacı, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Ertuğrul Baysal ve Hakan Arıkaya ile Çankırılı muhtar adayları, Ferhatpaşa Muhtar Adayı Hüseyin Uzun, Yenisahra Mahallesi Muhtar Adayı İsa Kırım, İçerenköy Muhtar Adayı Sinan İsabetli, Ataşehir Çankırılılar Derneği yöneticileri katıldı.

PARTİLERDEKİ ÇANKIRILI ÜYE SAYISI ADAYLARA GÜÇ VERİR

Siyasette güçlü bir temsiliyet için partilerdeki üye sayılarının önemine işaret edilen toplantıda Çankırılıların kendi görüşlerine yakın gördükleri siyasi partilere üye olarak; siyaset üzerinde etkili olması, adayların belirlenmesinde dikkate alınmasında öneminin altı çizildi.

GELECEK SEÇİMLERE BUGÜNDEN KADRO HAZIRLANMALI

Ataşehir’de ve diğer seçim bölgelerinde siyasi partilerde üyelerin artırılması, önce parti yönetiminde söz sahibi olunması, gelecek seçimlerde aday olacak isimlerin şimdiden belirlenerek; partilerdeki üyeliklerle, desteklerin artması için STK ve kanaat önderlerinin işbirliği ile çalışma yapılması gereğinin altı çizildi.    

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ