logo

ATAŞEHİR’DE GECE YARISI FİLM GİBİ KOVALAMA

ATAŞEHİR’DE GECE YARISI FİLM GİBİ KOVALAMA

yenisahra_polis_kovalama_atasehirAtaşehir’de dur ihtarına uymayan plakasız araç polis ekiplerinden kaçtı. Yenisahra Mahallesi’nin sokaklarında yaşanan kovalamada kaçanlardan üçü yakalandı.

Ataşehir’de polisin dur ihtarına uymayan plakasız araç uzun süre polis ekiplerinden kaçtı. Kaçan araç daha sonra tek taraflı kaza yaparak durdu araç sürücüsü ve 3 arkadaşı aracı bırakıp yaya olarak kaçtı. Polis kaçan şüphelilerden 3’ünü kıskıvrak yakalarken 1 kişi kayıplara karıştı.

KOVALAMACA 04.00 SIRALARINDA ATAŞEHİR YENİ SAHRA’DA

yenisahra_polis_kovalama_atasehir-

Olay saat 04.00 sıralarında Ataşehir Yeni Sahra mahallesinde gerçekleşti. Ataşehir Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri Barbaros mahallesinde devriye gezerken plakasız, şüpheli bir araç tespit etti. Polis ekipleri aracın yol kenarına çekip durmasını istedi. İçinde 4 kişi bulunan araç polisin dur ihtarına uymayarak, kaçmaya başladı. Polis ekipleri durumu telsizden bildirerek yardımcı ekip istedi.

Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi şüpheli araç yeni sahra mahallesi Sütçü yolu caddesi üzerinde bir duvara çarparak durabildi araç içinde bulunan 2 erkek, 2 kadın araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı kaçan şüphelilerden biri polise karşı ateş edince polis çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

HIRSIZLIK KAYDI VAR

Kaçan kadınlardan biri bir evin bahçesinde yakalanırken, erkek şüpheli bir kömürlükte yakalandı. 3. şüpheli kadın ise sokak da yakalanarak gözaltına alındı. Elinde silahla polise ateş eden şüpheli ise kayıplara karıştı. Polis yapılan incelemede yakalanan şüpheli erkeğin hırsızlıktan kaydı olduğunu belirledi. Polis kaçan kişiyi yakalama çalışması başlattı. Mahalle sakinleri silah seslerine uyandıklarını dile getirdi. Polis yakalanan 3 kişinin üzerinden kimlik bilgilerinin çıkmadığını belirdi polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GECE YARISI MAHALLE AYAĞA KALKTI

Kaçan şüphelilerden bir tarafından polise açılan ateş üzerine polisler de havaya ateş açarak şüpheli şahısa teslim olması uyarısında bulundu. Sabaha karşı üst üste gelen silah seslerini duyan mahalleli ise endişe ile kovalamayı kaygıyla izledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ