logo

Ataşehirli İş İnsanı Aşevi ve Oyun Çadırıyla Depremzedelerin Yanında

Ataşehirli İş İnsanı Aşevi ve Oyun Çadırıyla Depremzedelerin Yanında

İstanbul Ataşehir’in iş insanlarından Metin Kale, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği depremden bölgeye yardım kampanyası başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Depremzedelere destek için seferber olan Ataşehirli iş insanı Metin Kale, bölgeye şahsi girişimleriyle 2 tır, Ataşehir Belediyesi’nin ve dostlarının destekleri ile 3 tır malzeme gönderdi.

DEPREMZEDELERE 5 TIR MALZEME ULAŞTIRILMASINI SAĞLADI

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası harekete geçen Ataşehirli iş insanlarından Metin Kale ve dostları Çağlar Şahin ile Ekşioğlu Vakfı desteğiyle yürütülen kampanya sonrasında 2 tır, Ataşehir Belediyesi desteğiyle 2 tır, 1 tır da Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı desteğiyle depremzedelere toplamda 5 tır malzeme ulaştırılmasını sağladı.

BÖLGEDE AŞEVİ VE ÇOCUKLARA OYUN ÇADIRI

Kahramanmaraş Fuar Alanında Aşevi kuran, Malatya’da Aşevi kurma çalışmaları yürüten iş insanı Metin Kale, oyuncak dağıtımını da gerçekleştirdiği çocuklar için ayrı çalışma yürüttüklerini, arkadaşlarının desteği ile bölgedeki depremzede çocuklar için oyun çadırı ve parklar kurmak çalışmalarına başladıklarının altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ