logo

Ataşehirli Kursiyerlerin ‘El Emeği Göz Nuru’ Ürünleri Yılsonu Sergisi

Ataşehirli Kursiyerlerin ‘El Emeği Göz Nuru’ Ürünleri Yılsonu Sergisi

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü meslek ve hobi kurslarında eğitim alan kursiyerlerin elemeği eserleri yılsonu sergisinde sergiledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü meslek edindirme ve hobi kursları kursiyerlerinin kurs dönemi çalışmalarının yer aldığı “El Emeği Göz Nuru Sergisi” Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta gerçekleştirildi.

15 Haziran Perşembe günü Atatürk Mahallesi Amfili Park’ta gerçekleştirilen “El Emeği Göz Nuru Sergisi” 15 Haziran 2023,Perşembe günü akşam 20:00’ye kadar ziyarete açık kaldı.

Ataşehirli kursiyer kadınların “El Emeği Göz Nuru Sergisi” CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, kadın kolları başkanı Seval Düzenli ve Battal Sarıkaya’nın aralarında olduğu siyasiler ve birim müdürler tarafından ziyaret edildi.

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Şehnaz Yabar sergi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kursiyerlerimizin tüm sene öğrendikleri sonucu ortaya çıkan el emeği ürünlerini sergiledikleri ‘El Emeği Göz Nuru Sergisi’ni gerçekleştirdik. 15 Haziran 2023, Perşembe günü akşam 20:00’ye kadar sergimizi gezebilir, alışveriş yapabilirsiniz.” Dedi.

Serginin açılışında konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, kadınların aile bütçesine katkısı ile birlikte sosyalleşmesini ve topluma yararlı birer birey haline getirmeyi amaçladıklarını kaydederek, “Bakıyorum, bugün bunu başarmışız. Bugün alandasınız, el emeğinizi göz nurunuzu ürünlerinizi yansıtmışsınız. Çok güzel ürünler bunlar. Bu ürünleri gördükçe biz çok mutlu oluyoruz. Sizlerden ricam görmüş olduğunuz eğitimi çevrenizdekilere, komşularınızı anlatın. Gelecek sezonda kurslarımıza katılsınlar. Bizim kursiyerimiz olsunlar. Meslek edinme kurslarımıza gelsinler. Çünkü ülkemizin onlara ihtiyacı var. Kadınların sosyalleşmesi ve ekonomiye katkı sunması bizim için çok önemli. Kadının olduğu her yerde güzellik vardır, bereket vardır, huzur vardır. Sizler, bu ülkenin temelisiniz.” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ