logo

Ataşehirli Muhtarlar Mahalle Sakinlerinin Talep ve Şikayetlerini İlettiler

Ataşehirli Muhtarlar Mahalle Sakinlerinin Talep ve Şikayetlerini İlettiler

Ataşehir Belediyesi ile mahalle muhtarları arasında Ataşehir’in sorun ve ihtiyaçlarının belirlenmesi, çözüm önerilerinin gündeme geldiği toplantı yapıldı.

Ataşehir’in sorun ve ihtiyaçlarının belirlenmesi, çözüm konusunda muhtarların görüş ve önerilerin alınması amacıyla Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir mahalle muhtarları arasında düzenli aralıklarla gerçekleştirilen toplantılar devam ediyor.

Ataşehir Sivil Toplum Merkezi‘nde yapılan toplantıya; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Muhtarlık İşleri Müdürü Zeynep Çetinkaya, Belediye birim müdürleri ve Ataşehirli mahalle muhtarları katıldı.

Ataşehir’deki genel sorunların görüşüldüğü toplantıda, mahallelere ait temizlik, çevre, altyapı, onarım, imar ve kentsel dönüşüm sorunları ile diğer konulardaki sorunlar masaya yatırılarak çözüm önerileri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılan bütün muhtarları tek tek dinleyen Ataşehir Belediyesi yetkilileri, muhtarlar tarafından iletilen talep ve önerileri kayıt altına aldılar.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ