logo

AYEDER’de Bayrak Değişimi, ‘Yeni Başkanı Öznur Talay’

AYEDER’de Bayrak Değişimi, ‘Yeni Başkanı Öznur Talay’

Kısa adı AYEDER olan Avrupa Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede Öznur Talay AYEDER’in yeni başkanı oldu.

Recep Kenan / itvhaber.com

Avrupa Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Olağanüstü kongresi 19 Kasım Pazar günü Ümraniye İlçesinde bulunan Salon Princess’te yapıldı.

Öznur Talay, 19 Kasım Pazar günü Ümraniye İlçesinde bulunan Salon Princess’te yapılan AYEDER (Avrupa Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği) olağanüstü kongresinde görevi AYEDER’in kurucu başkanı ve yıllardır başkanlığını yapan Gürsel Sarımaden’den devraldı, 

AYEDER (Avrupa Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği) başkanlığına kongreye katılan üyelerin tamamının oyu ve oybirliği ile Öznur Talay seçildi.

Öznur Talay, bayrağı devir aldığı Gürsel Sarımaden ve tüm katılanlara teşekkür ederek; “Birlikte desteklerinizle Erzincan’ımız için güzel şeyler yapacağımızdan eminim.  Bana verdiğiniz desteğe ve güveninize layık bir çalışma yürüteceğimden emin olabilirsiniz. Yapacağımız tüm çalışmalarda siz değerli Erzincan, Can Erzincanların katkı sunacağından eminim. Tekrar bana bu görevi layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ