logo

Başkan İlgezdi, Yaşlıların Günü’nü Kutladı

Başkan İlgezdi, Yaşlıların Günü’nü Kutladı

battal_yasliAtaşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki Kadıköy Yaşam Huzurevi’nde yaşlılarla bir araya geldi.

Başkan İlgezdi, yaşlıların
Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 01 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlılarla buluştu. Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde hizmet veren Kadıköy Yaşam Huzurevi’nde yaşlılarla biraraya gelen Başkan Battal İlgezdi, yaşlı Ataşehirlilerle sohbet etti, onlara çiçek ve küçük hediyeler sundu.

Tüm yaşlıların Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayan Başkan Battal İlgezdi: “Ataşehir Belediyesi olarak amacımız, büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak, sevgi ve saygı göstererek onlara değer verdiğimizi hissettirmektir. Büyüklerimize saygının bir ifadesi olarak, belediyemizdeki tüm işlemlerde önceliği onlara veriyoruz. 30 Eylül 2013 tarihinde başladığımız yeni uygulamamızla artık 65 yaş üstündeki büyüklerimiz belediyemizde sıra beklemeden tüm işlemlerini en kısa sürede yapabiliyor” dedi.

Ataşehir Belediyesi’nin yaşlılara yönelik hizmetlerinden bahseden Başkan Battal İlgezdi: “Belediye olarak, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımıza yardım sunmak amacıyla, kapılarına kadar Aşevimizden sıcak yemek gönderiyoruz. Aynı zamanda, ücretsiz su hizmetimizden faydalanabiliyorlar. Belediyemize gelemeyen yaşlı vatandaşlarımızın evine gidip, başvurularını, dileklerini ve taleplerini alıyoruz. Gerekli görüldüğü durumlarda farklı kamu kurumlarına bilgi verip, sağlıklı bir şekilde barınmalarına ve kaliteli yaşam sürmelerine katkıda bulunuyoruz. Amacımız, yaşlı vatandaşlarımız için erişilebilir ve etkin hizmet sunmak. Türkan Saylan Tıp Merkezimizde de yaşlı vatandaşlarımıza çeşitli hizmetler sunuyoruz. Büyüklerimizin hizmetlerimizden dolayı mutlu olması bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ