logo

Başkan Yorulmazlar ve TÜFAD İstanbul Yönetimi Ataşehir’de Antrenörlerle Buluştu

Başkan Yorulmazlar ve TÜFAD İstanbul Yönetimi  Ataşehir’de Antrenörlerle Buluştu

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi seçim sonrasında oluşan yeni yönetimi Ataşehir Amatör spor Kulüpler Birliği ev sahipliğinde Ataşehir Antrenörleri ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir’de antrenörler ile buluştu.

AASKB EV SAHİPLİĞİNDE ATAŞEHİR’DE ANTRENÖRLER BULUŞMASI

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği ev sahipliğinde Taç Spor Tesislerinde düzenlenen toplantıya, TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Başkan Vekili ve Genel Sekreter Asım Özdemir, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri,  İstanbul İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Bekir Göktaş ve Ataşehirli antrenörler katıldı.

AMATÖR SPOR KULÜPLER KULÜPLER BİRLİĞİ OLARAK ANTRENÖRLERİMİZİN YANINDAYIZ

Toplantıya ev sahipliği yapan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF) Genel Başkan Yardımcısı ve TFF İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse yaptığı açılış konuşmasında, TÜFAD İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duyduklarını vurgulayarak, “Ataşehir’de ciddi antrenör kitlemiz var, birbirlerine bağlı ve kulüplerle uyumlu çalışıyorlar. Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği olarak antrenörlerimizin her zaman yanındayız.” Dedi.

DAHA İYİ YERLERDE VE KOŞULLARDA OLMANIZI İSTİYOR VE ÖNEMSİYORUM

Toplantıya ev sahipliği yapan Ekrem Köse’ye teşekkür eden, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Başkan Vekili ve Genel Sekreter Asım Özdemir, konuşmasında, “Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Genel Başkan Vekilimiz M.Ali Tanrıyaşükür’ün sizlere selamlarını iletiyorum. Antrenörlük son derece önemlidir. Eğitimle aile kültürünü, örf ve adetlerimizi yansıtıyorsunuz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin daha iyi yerlerde ve koşullarda olmanızı istiyor ve önemsiyorum. Daha iyi yerlerde eğitimler vermenizi istiyorum. Pandemi sürecini el birliği ile atlatacağız. Gerekli notlarımızı alarak sorunlarınızı ilgili yerlere ileteceğiz” ifadelerine yer verdi.

BERABER OLMAYA ATAŞEHİR’DEN BAŞLAMAYI PLANLADIK

Seçimden önce verdiği sözü hatırlatan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar seçimden sonra verdikleri sözü yerine getirmek üzere ilçeleri dolaşmaya antrenörler ile beraber olmaya başladıklarını, Ataşehir’den başlamayı planladıkları buluşmalara Serıyer’den başladıklarını kaydederek; “İlk toplantıyı Ataşehir’de yapmamız gerekiyordu ancak Sarıyer’de yaptık. Pandemi ve sezon maçlarının başlaması nedeniyle, yılsonu değerlendirme toplantımızı burada yapalım istedik. Yolumuza daha güçlü ve emin adımlarla devam edelim diyoruz. Seçim sonrasında seminer yoğunluğumuz oldu. Seminerlerimizi eksiksiz gerçekleştirdik. TFF eğitimlerini biz veriyoruz. Ocak ayından itibaren 2023 seminerlerine başlıyoruz. Eğitimden mahrum kalmış kişiler varsa kredili sistemle eğitimlerini tamamlayabiliyorlar. 15 Krediyi tamamlamak için hepimiz bu seminerlere katılmamız gerekiyor. Bu seminerleri ücretsiz yapmak istiyorduk ancak içinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle 300 TL’lik seminerleri diğer illerdeki hakları gözeterek, 100 TL gibi bir rakama gerçekleştiriyoruz. Aday antrenör kurslarımızı başlattık. Avrupa ve Anadolu yakasında bu kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. Aralık, Ocak, Şubat aylarında Avrupa ve Anadolu yakasında kurslarımızı sürdüreceğiz. UEFA Kursları da artık ayda 3 defa yapılabiliyor. TFF’ye bu kurslarla ilgili önerimizi de sunduk. Ekrem Köse başkan nezdinde hepinize katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum” ” Şeklinde konuştu.

 DENEYİMLİ ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konuşmaların ardından Ataşehir’de uzun yıllar antrenörlük görevini başarıyla gerçekleştiren ve alanında en az 30-35 yıllık deneyimli antrenörler Ali Fuat Özkaya ve Erol Bulur’a Türk Futboluna sağlamış oldukları katkılar, emekleri ve vermiş oldukları eğitimler adına Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar tarafından plaket verildi.

Antrenörlerin görüş ve önerilerinin de alındığı toplantıda antrenörlerin soruları, genel şikâyetleri değerlendirilmek üzere not alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ