logo

Battal İlgezdi, ‘Oyumu Partime, CHP’ye Kullandım’

Battal İlgezdi, ‘Oyumu Partime, CHP’ye Kullandım’

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi oyunu Dilek Sabancı MTAL’de kullandı ve “Cumhuriyet Halk partiliyim oyumu da partime verdim.” Dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile öğle saatlerinde Dilek Sabancı MTAL’ye gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yerel yönetim kadrolarının belirlendiği seçimde oyunu kullandı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi oyunu Dilek Sabancı Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan İlgezdi, “Ama ben Cumhuriyet Halk partiliyim oyumu da partime verdim.” dedi. Battal İlgezdi’nin bu açıklaması partisine dönüş mesajı olarak algılandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın temsilcilerine açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Bugün geldik, demokrasinin gereği oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun diliyorum. 15 yıl Ataşehir’de sizlerle beraber görev yaptık. Bütün Ataşehirler adına teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz olmuştur, yanlışlarımız olmuştur. Güzel işlerimiz de olmuştur. Hepsini geride bıraktık. Artık önümüze bakacağız. Yeni seçilen arkadaşa başarılar diliyorum. Bana hep neden istifa ettin sorusu soruldu. Evet ben istifa ettim. Ama ben Cumhuriyet Halk partiliyim oyumu da partime verdim. Gönül rahatlığıyla çıkıp gidiyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ