logo

‘Bütün Çılgınlar Sever Beni’ 14 Nisan’da Moda Sahnesi’nde

‘Bütün Çılgınlar Sever Beni’ 14 Nisan’da Moda Sahnesi’nde

2013 yılından beri seyirciyle buluşan “Bütün Çılgınlar Sever Beni”, Mert Fırat, Çağlar Yalçınkaya ve Öznur Serçeler ile 14 Nisan’da Moda Sahnesi’nde seyirci karşısında.

Moda Sahnesi tarafından 2013 yılından beri seyirciyle buluşturulan “Bütün Çılgınlar Sever Beni”,  14 Nisan’da seyirciyle buluşacak.

Mert Fırat, Çağlar Yalçınkaya ve Öznur Serçeler’in rol aldığı oyunun biletleri Türkiye’nin kapsayıcılığı en geniş teknoloji odaklı online etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

“Bütün Çılgınlar Sever Beni” 14 Nisan’da Moda Sahnesi’nde

2013 yılından beri seyirci ile bulaşan komedi oyunu “Bütün Çılgınlar Sever Beni”,  14 Nisan’da İstanbul Moda Sahnesi’nde sahnelenecek. Yönetmenliğini Kemal Aydoğan’ın üstlendiği, Mert Fırat, Çağlar Yalçınkaya ve Öznur Serçeler’in rol aldığı oyunun biletleri Türkiye’nin kapsayıcılığı en geniş teknoloji odaklı online etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Eşinin sadakatini test etmek için eski dostunun yardımını isteyen Yosif (Mert Fırat) kendisini ve dostu Angel’ı (Çağlar Yalçınkaya) içinden çıkılamaz bir aşk üçgenine sokar. Bu üçgenin ortasındaki Maria’nın (Öznur Serçeler) ise bir çözüm bulması gerekecektir.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ