logo

Çamoluk Spor İlk Yarıyı Lider Bitirmeyi Garantiledi

Çamoluk Spor İlk Yarıyı Lider Bitirmeyi Garantiledi

SAL’da şampiyonluk mücadelesi veren Ataşehir temsilcisi Çamoluk Spor, 8’inci Grupta en yakın rakibi, lig ikincisi Kağıthane ile oynadığı maçı galip tamamlayarak önemli bir engeli aştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’in SAL’daki temsilcisi Çamoluk Spor, şampiyonluğa oynadığı Süper Amatör Ligi 8’inci Grupta en yakın rakibi lig ikincisi Kağıthane Spor ile karşı karşıya geldi.

Süper Amatör Lig (SAL) 8’inci Grup derbisi niteliğinde olan ve şampiyonluk mücadelesini etkileyecek maçta 5 Kasım 2017 Pazar Günü Saat 14:30’da Maltepe Başıbüyük Stadı’nda oynanan Ataşehir Çamoluk Spor – Kağıthane Spor karşılaşmasında gülen taraf Ataşehir ekibi Çamoluk Spor oldu: 2-1

İlk yarının başlarında baskılı oynayan konuk Kağıthane Spor baskılı oyununun sonucunu alarak 30 dakikada Kenen (11)’ın ayağından maçın ilk golünü kaydeden taraf oldu. Taraflar bu sonuçla ilk yarının sonunda soyunma odasına gittiler.

İkinci yarıya 1 -0 yenik başlayan Çamoluk Spor Kağıthane Spor’un baskılı oyunu kırarak etkili oynamaya başladı. Oyundaki bhu değişiklik skorda da yansıyarak Çamoluk Spor lehine ilk, maçın ikinci golü ilk yarının başında Zakir (11 47.dk.)’den geldi.

Maçın 3., kendisinin ve Çamoluk Spor’un ikinci golünü ikinci yarının ortalarında takımı Çamoluk Spor adına kaydeden Zakir (11 70.dk.) skoru 2-1’e taşıyarak lig lideri olan Çamoluk Spor’un galibiyeti ile sonuçlanan sonucu belirledi.

İLK YARIYI LİDER BİTİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ

Bu haftaki maçta da yine oyunun başında 1-0 geriye düştüklerinin altını çizen Ataşehir Çamoluk Spor Teknik Sorumlusu Zafer Emek, maçı 2 -1‘lik skorla gelip tamamlayarak şampiyonlukta önemli bir engeli aştıklarını kaydederek; “Şampiyonluk hedefimize adım adım gidiyoruz. İlk yarıyı lider bitirmenin mutluluğu içindeyiz. Zor maç oldu. Bundan sonra bizim için her maç zor, lig yeni başladı. Ligin ilk yarısı haftaya bitiyor. İkinci ile aramızda 7 puan fark var. Dolayısıyla ilk yarıyı lig lider olarak bitirmeyi garantiledik.

SKORU ETKİLEYECEK OYUN, 60’INCI DAKİKADAN SONRA

Rakip takımların baskısına 60’ıncı dakikadan sonra cevap verebildiklerini kaydeden Zafer Emek, rakiplerinin bu dakikaya kadar baskı kurabildiklerini, 60’ıncı dakikadan sonra skoru etkileyecek oyunlarını sergileyebildiklerini vurguladı.

Ataşehir Çamoluk Spor 2-1 Kağıthane Spor

Ataşehir Çamoluk Spor’un İlk 11’i:

Ahmet (1), Ferhat (2), N.Kürşat (3), Süleyman (4), Halil (5), Kürşat (6), İsmail (7), Servet (8 Kaptan), Emre (9), Zakir (10) ve Ahmet (11)

Teknik Sorumlu: Zafer Emek

Kağıthane Spor’un İlk 11’i:

Mesut (29), Mert (2), Sezgin (3), Sergen (4), Ahmet (5), Batuhan (6), Mert (7), İlker (8), Halil İbrahim (9), Uğur (10 Kaptan) ve Kenan (11)

Teknik Sorumlu: Ergün Gelen

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ