logo

Çerdebir Vahap Yartaş Futbol Turnuvası Başladı

Çerdebir Vahap Yartaş Futbol Turnuvası Başladı

Çerkeş Dernekler Birliği’nin ikincisini düzenlediği Vahap Yardaş anısına atfedilen futbol turnuvası Maltepe’de düzenlenen törenle başladı. Çerdebir’den Vahap Yartaş turnuvası.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sabah başkanlığını Erol Tepebaşı’nın yaptığı (ÇERDEBİR)Çerkeş Dernekler Birliği’nin düzenlediği kahvaltıda Ataşehir Zübeyede Hanım Öğretmenevi’nde bir araya gelen turnuvaya katılan dernekler ve takım yöneticileri ile sporcular Çerkeşli CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile birlikte kahvaltı yaptılar.

Çerkeş Dernekler Birliği ve bağlı dernek yöneticileri, turuvaya katılan takımların yöneticileri ve sporcular daha sonra Maltepe Altay Çeşme’deki spor tesislerine geçtiler. Burada düzenlenen törenle 2. Çerkeş Dernekler Birliği Vahap Yartaş Futbol Turnuvası başladı.

Geçtiğimiz yıl kaybedilen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyon (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş anısına 16 köy takımının katıldığı ‘Çerkeşli Gençleri Kaynaştırma ve Tanıştırma’ amacı ile düzenlenen 2. Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği Futbol Turnuvası 26.10.2014 Pazar Günü Saat 12:00 da Maltepe Altay Çeşme Spor Tesisleri’nde yapılan törenle başladı.

Vahap Yartaş anısına düzenlenen 2. ÇERDEBİR Futbol turnuvasının ilk gününe CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyon (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Vakfı’na vekaleten Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Abanik, Çandef, Çankırı Vakfı dernek birlik yöneticileri ve temsilcileri, Çerdebir’e bağlı dernek başkan ve yöneticileri, Çerkeşli ve Çankırılı vatandaşlar katıldı.

Ayrıca işlerinin yoğunluğu gerekçesi ile katılamayan CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ve Celal Dinçer, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal Çerkeş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım’da Çiçek göndererek ve telgrafla sporcuları kutladılar.

Turnuvada Vahap Yartaş’a Yakışacak Mücadele

Çerkeş Dernekler birliği olarak 16 koy takımının katıldığı turnuvanın başlangıcını yaptık ilk gün tüm takımları ve centilmence mücadele ettikler için tüm genç sporcuları kutlayan Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı konuşmasında; “Turnuvada yapacakları Vahap Yartaş’a yakışacak mücadelelerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum. Turnuvamıza iş yoğunluğu nedeniyle katılamadığı için çiçek göndererek bizleri destekleyen Ataşehir Belediye Başkanı Sn. Battal İlgezdi’ye, telgrafları ile bizleri kutlayan milletvekillerimiz Sn. Mahmut Tanal ve Sn. Celal Dinçer’e, Çerkeş Belediye Başkanı Sn Hasan Sopacı’ya, Saçak Belediye Başkanı Sn. Ramazan Yarım’a Kaymakamımız Sn Cengiz Ünsal’a çok teşekkür ederim. Turnuvamızınn açılışında yanımızda olan her etkinliğimizde bulunan çalışkan Hemsehrimiz CHP İstanbul milletvekilimiz Kadir Gökmen öğüt’e Candef, Çankırı Vakfı ve Birlik Başkanlarımıza yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür eder birlikteliğimizin ve kardeşliğimizin ilelebet devam etmesini dilerim” dedi.

Vahap Yartaş Turnuvası Çankırı İçin Ahde Vefa

Turnuvayı, Vahap Yartaş anısına Çankırı için ahde vefa örneği olarak niteleyen Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Abanik konuşmasında; “Vakfımız adına herkesi selamlıyorum, düzenlenmiş olan Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği 2.Geleneksel Futbol Turnuvası rahmetli Vahap Yartaş anısına Çankırı için ahde vefa örneğidir. Yapılan turnuvayı bir araç değil amaç olarak görmekteyiz. Gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmaları tanışmaları kuvvetli bir bağın kurulması bizim için önemlidir” dedi.

26 Ekim 2014 Pazar Günü Oynanan 1 Tur Maç Sonuçları:

A grubu Kadıözüspor – Afşarspor: 3-2

C grubu Ovacıkspor – Dodurgaspor: 4-1

D grubu Yalıözü(2) – Bozoğluspor: 0-8

D grubu Kargıspor – Karacahöyük: 4-4

B grubu Çerdeb spor – Yalıözü(1): 3-12

B grubu Saçakspor – Çakmakspor: 4-2

C grubu Güzelyurt – Karamustafa: 2-5

A grubu Uluköyspor – Aliözüspor: 0-6

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ