logo

CHP Ataşehir Örgütünden Onursal Adıgüzel’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

CHP Ataşehir Örgütünden Onursal Adıgüzel’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

CHP Ataşehir İlçe Örgütü 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Örgütü Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’i makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.

CHP Ataşehir İlçe Örgütü tarafından Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e yapılan hayırlı olsun ziyaretine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları yönetimi ile mahalle temsilcilikleri yöneticileri katıldılar.

CHP Ataşehir İlçe Örgütü ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “CHP Ataşehir İlçe Örgütümüz bugün ziyaretime geldi. Adaylığımın açıklandığı günden itibaren canla başla çalışan, birlikte mücadele ettiğimiz tüm örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Bu seçimi onlarla birlikte kazandık.” İfadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı @CHPAtasehirilce tarafından yapılan açıklamada ise, “Belediye Başkanımız Onursal Adıgüzel’i, İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kollarımız ve Mahalle Başkanlarımız ile birlikte makamında ziyaret ettik. Nazik misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz. Yeni dönemde Onursal başkanımız ile birlikte Ataşehir için canla başla çalışacağız.” İfadeleri kullanıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ