logo

CHP Ataşehir’de Saat 04.17’de ‘6 Şubat Depremi’ Anma Töreni Düzenlendi

CHP Ataşehir’de Saat 04.17’de ‘6 Şubat Depremi’ Anma Töreni Düzenlendi

CHP Ataşehir Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, İlçe Başkanı Celal Yalçın, ilçe yönetimi ve partililerin katılımıyla deprem saati 04.17’de 6 Şubat depremi anma töreni düzenlendi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ve İlçe Başkanı Celal Yalçın, ilçe yönetimi ve  partililerin katılımı ile 6 Şubat saat 04.17’de saygı duruşunda bulunduğu anma töreni düzenlendi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından 6 Şubat 2023 depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için düzenlenen törene katılan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, yaptığı açıklamada, “6 Şubat 2023 depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için İlçe Başkanlığımızda saat 04.17’de saygı duruşunda bulunduk.
   Cumhuriyet tarihimizin en büyük felaketinde binlerce vatandaşımızı, binlerce canımızı ihmale kurban verdik.
    1 Nisan’dan itibaren en önemli mücadelemiz Ataşehirli hiçbir vatandaşımızın deprem gerçeği karşısında bir kez daha kendisini yalnız ve çaresiz hissetmemesi olacak!” dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise;
“Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel ile birlikte büyük yıkıma yol açan 6 Şubat 2023 depremlerinde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı anmak için İlçe Başkanlığımızda saat 04.17’ de saygı duruşunda bulunduk. İnşaata dayalı ekonomi modeliyle, ihalesiyle, rantıyla, müteahhidiyle, akıl, bilim ve halk düşmanlığıyla, bankasıyla, holdingiyle, patronuyla, sermayesiyle on binlerin katledildiği 6 Şubat “asrın felaketi” değil, göz göre göre gelen bir katliamdır.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ