logo

Cumhurbaşkanı Kararıyla Ataşehir’e Yeni Kaymakamı Atandı

Cumhurbaşkanı Kararıyla Ataşehir’e Yeni Kaymakamı Atandı

Cumhurbaşkanı kararıyla Ataşehir Kaymakamı’nın da aralarında olduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’na Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş atandı. Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ise Hatay’ın Kırıkhan İlçe kaymakamlığı’na atandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapılan atamalarla, aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları ile Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına Dr. Yasin Yıldız atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sedat Sert’in görevinden alınmasıyla boşalan bu göreve ise Neşe Çıldık atandı.

01 Eylül 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan son Cumhurbaşkanı atama kararı ile İsmail Hakkı Ertaş Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’na, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ise Hatay’ın Kırıkhan İlçe kaymakamlığı’na atandı.

ATAŞEHİR İLÇE KAYMAKAMI İSMAİL HAKKI ERTAŞ

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’na atanan Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş 1971 yılında Kastamonu’da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladıktan sonra 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü 1993 yılında bitirdi.

1996 yılının Aralık ayında İçişleri Bakanlığın’da Kastamonu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.Sırası ile Kastamonu’da il stajını,Ankara’da merkez stajını, İnebolu’da Kaymakam Refikliği stajını,Nevşehir’de teftiş stajını ve Folkestone (İngiltere) yurtdışı stajını bitirdi.İngiltere’den döndükten sonra Eskişehir’in Beylikova ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.Vekalet görevini takiben Milli Güvenlik Akademisini 46. dönem müdavimi olarak tamamladı. Bu arada Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde lisansüstü eğitimini bitirdi.

Daha sonra sırasıyla, İmranlı(Sivas) ,Tut (Adıyaman),Genç (Bingöl),İvrindi(Balıkesir) ,Yumurtalık (Adana) ilçelerinde kaymakamlık yaptı. 02.09.2014 Tarih ve 2014/1032 Sayılı kararname ile  İlimiz Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır.

İngilizce bilen Ataşehir İlçe Kaymakam İsmail Hakkı ERTAŞ evli olup iki çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ