logo

Depremde Mucize: 200 Saat Sonra Enkazdan Sağ Çıkarıldılar

Depremde Mucize:  200 Saat Sonra Enkazdan Sağ Çıkarıldılar

Kahramanmaraş’ta depreminde 198 saatin sonunda Pınar Apartmanı enkazından 17 yaşındaki Muhammed Enes ve ağabeyi 21 yaşındaki Baki Yeninar sağ çıkarıldı.

Depremin 198. saatinde Kahramanmaraş‘ta iki kardeşin çıkarıldığı saatlerde bir mucize kurtuluş da Adıyaman‘da yaşandı. Aynı saatte 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin enkazdan çıkarıldı. 

DEPREMİN 9. GÜNÜ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği 2 depremin 9. gününde 201 saat sonra Hatay’da Mine Akgül enkazdan sağ çıkarıldı.

İslahiye’de bir enkazda sevindirici mucize haberi bekleniyor.

Türkiye 200 saat sonra Umudunu sürdürüyor

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsılan Türkiye, 200 saate yaklaşan deprem sonrasında da mucize haberlerle seviniyor.

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

200 SAAT GEÇTİ MUCİZE HABERLER GELİYOR

Depremin yaşandığı kentlerde arama kurtarma faaliyetleri azalsa da hâlâ tamamına ulaşılamayan enkazlar bulunuyor.  Depremin üzerinden 200 saat geçmesine rağmen zamana karşı yarışın sürdüğü enkazlardan umutlandıran haberler de gelmeye devam ediyor.

198. SAATTE İKİ BÜYÜK MUCİZE

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ses ve ısı kaydedilen Pınar Apartmanı enkazında 198’inci saatte büyük bir mucize yaşandı. Ekiplerin saatler süren yoğun çalışması sonrası 17 yaşındaki Muhammed Enes Yeninar’a, ardından da ağabeyi 21 yaşındaki Baki’ye ulaştı.

Adıyaman’da enkazdan sağ olarak çıkartılan iki depremzede ambulansla hastaneye sevk edilirken çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler mucize aramaya devam ediyor.

ADIYAMAN’DA DA MUCİZE

Kahramanmaraş’ta Muhammed Enes ve Baki Yeninar kardeşlerin Pınar Apartmanı’nın enkazından çıkarılmasının ardından bir mucize de Adıyaman’da yaşandı. Fırat Sitesi enkazından 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin sağ olarak çıkarıldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ