logo

Deva Partisi İstanbul 14 Mayıs Seçimi Milletvekili Aday Adayları Açıklandı

Deva Partisi İstanbul 14 Mayıs Seçimi Milletvekili Aday Adayları Açıklandı

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayan isimleri açıkladı.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı, milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimleri duyurdu. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, adaylık başvurusunda bulunan herkesin birbirinden kıymetli ve seçkin olduğunu belirterek, başvuruda bulunan aday adaylarına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi için Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayan isimleri kamuoyuyla paylaştı. Düzenlenen anlamlı bir iftar programıyla Aday Adaylığı başvurusunda bulunan kişilerle kaynaşma etkinliği düzenleyen DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı ayrıca seçim sürecinde izlenecek yol haritası hakkında da bilgilendirme yaptı.

“Tüm Adaylarımız Birbirinden Kıymetli ve Seçkin”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, aday adaylığı başvurusunda bulunan herkesin birbirinden kıymetli ve seçkin olduğunu söyledi. Başvuruda bulunan kişilere hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Dr. Erhan Erol, aday olan isimlerin yanında yer alacakları gibi aday olamayan isimlerin de yanında olacaklarını ve bu uzun yolda onlara daha iyi kapılar açılacağını ifade etti. Aday olamayan isimlerin de adaylarla beraber seçim çalışması yapmasının önemine işaret eden Başkan Dr. Erol, seçimlerde DEVA Partisi’nin önemli bir rol oynayacağına vurgu yaptı.

DEVA Partisi’nden İstanbul Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapan isimler de dikkat çekti. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı o isimleri kamuoyuyla paylaştı. 

İşte Deva Partisi’nin İstanbul Milletvekili Aday Adayları:

Deva Partisi’nin İstanbul Milletvekili Aday Adayları TAM LİSTE TIKLAYINIZ.

Paylaşın:
Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ