logo

Esatpaşa Kapalı Pazar Alanı’na Ücretsiz Ring Seferleri Başladı!

Esatpaşa Kapalı Pazar Alanı’na Ücretsiz Ring Seferleri Başladı!

Ataşehir Belediyesi, vatandaşların pazar yerlerine ulaşımını kolaylaştırmak için hazırlanan ücretsiz ring servis hizmeti Esatpaşa Mahallesi’nde başlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından vatandaşların pazar yerlerine ulaşımını kolaylaştırmak için hazırlanan ücretsiz ring servis hizmeti Esatpaşa Mahallesi’nde hayata geçiyor. Esatpaşa Kapalı Pazar Alanı’na 11 Ocak Çarşamba günü ilk ring servis hizmeti başlayacak.

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar Alanı’na, yurttaşların kolayca ulaşım sağlayabilmesi için ücretsiz ring servis hizmeti sunacak.

11 Ocak Çarşamba gününden itibaren başlayacak olan ücretsiz ring servisi hizmetinden vatandaşlar, 10.00 – 18.30 saatleri arasında belirlenen noktalardan her saat başında yararlanabilecek.

Ataşehir’de kurulan sokak pazarlarını modern kapalı pazar alanlarına dönüştürdüklerini vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Yurttaşlarımızın hava şartlarından etkilenmeden kolaylıkla alışveriş yapabilmeleri amacıyla hizmetlerimize bir yenisi daha eklemenin sevincini yaşıyoruz. Tüm halkımıza yeni hizmetimiz hayırlı olsun” dedi.

Ücretsiz Ring Seferleri için tıklayınız…

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ